Serdar Ortaç sessizliğini bozdu! Bütün mal varlığını bakın kime bırakacak

Son dönemlerde TikTok'ta yaptığı canlı yayınlarla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, mal varlığını kime bırakacağına dair hakkındaki iddialara yanıt verdi.

Abone ol

TikTok yayınlarında yaptığı açıklamalar ve depresif halleriyle dikkat çeken ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, Arnavutköy'de objektiflere yakalandı.

Mal varlığını kime bırakacağı konuşulan Serdar Ortaç, hakkındaki iddialara ilk kez yanıt verdi.

Basın mensuplarıyla sohbet eden ünlü şarkıcı, "Tüm mirasınızı çalışanlarınıza bırakacağınız iddiası doğru mu?" sorusuna bomba bir cevap verdi.

"İNŞALLAH PARAYI BU DEFA TUTARIM"

"15 milyon TL borç ödedim, çok şükür sıfırlandım. Şimdi kendime çalışma zamanı. İnşallah parayı bu defa tutarım" sözleriyle gündeme gelen Serdar Ortaç öldükten sonra mallarını çalışanlarına bırakacağı iddiasını yeniledi.

"ARALARINDA BÖLÜŞSÜNLER"

Gazetemagazin'de yer alan habere göre şarkıcı "Çoluk, çocuk yok. O yüzden çalışanlara vereceğim. Bir ev var zaten. Onu da onlar paylaşacaklar" dedi.

KUMAR BATAĞINDA OLDUĞU İDDİALARI GÜNDEMİ SARSTI

Bir dönem kendisinin boşanma ve nafaka süreci gündemi epey bir meşgul etmişti. Eski eşi Chloe Loughnan'ın iddiaları ile magazin gündemi sarsılmıştı. Bir diğer yandan eskisi gibi olmadığını ve parası kalmadığını söyleyen Serdar Ortaç, borçlarını ödemeye çalışmasıyla konuşulmuştu.

MALİ'NİN GÖZYAŞLARINA BEKLENMEDİK TEPKİ

Öte yandan geçtiğimiz gün Mehmet Ali Erbil'le olan canlı yayını da çok konuşulan Serdar Ortaç, sevgilisinden ayrılan ve morali bozuk olan Mehmet Ali Erbil'in birden ağlamaya başlaması üzerine 'Ne oluyor be?' diyerek izleyen herkese kahkaha attırmıştı.

Sanatçılardan Gazze'ye destek! Magazin Dilan ve Engin Polat'ın 27 şirketi için kayyum atandı Gündem Zerrin Sümer'den evlilik itirafı Magazin Kim Milyoner Olmak İster'de gündeme oturan Filisin sorusu Magazin