Savcılık tarafından haklarında 4 ayrı suçtan soruşturma başlatılan Özlem Öz isyan etti

Tutuklu yargılanan Dilan Polat ve Engin Polat çiftine benzerlikleriyle dikkatleri üzerine çeken Özlem Öz ve Tayyar Öz çifti için savcılık; "resmi belgede sahtecilik", "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "malvarlığı değerlerinin gayrimeşru kaynağını gizlemek" ve "vergi usul kanununa muhalefet" suçlarından soruşturma başlatmıştı. Çift hakkında yurt dışına çıkış yasağı getirilirken Özlem Öz gelen mesajlara dayanamayarak gelişme sonrası bir açıklama yaptı.

Abone ol
  • Engin ve Dilan Polat çiftinin tutuklanmasının ardından gösterişli hayatlarıyla dikkat çeken Tayyar ve Özlem Öz çifti hakkında çeşitli iddialar ortaya atılmış, çift geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayın yaparak haklarındaki söylemleri yalanlamıştı.

  • Çift hakkında ortaya atılan iddialar arasında Sağlık Bakanlığı onayı olmadan ürün sattıkları, FETÖ ile bağlantıları oldukları ve soy isimlerini değiştirdikleri yer alırken Tayyargiller bu iddialardan yalnızca soy isimlerini değiştirdiklerini kabul etmişti.

MALİ SUÇLARA GELEN ŞİKAYETLER BİRİKTİ SAVCILIK HAREKETE GEÇTİ

  • Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne farklı tarihlerde yapılan ihbarlar üzerine yapılan araştırma sonucunda 24 Kasım 2023 tarihinde Tayyar Taylan Öz ve Özlem Öz hakkında "resmi belgede sahtecilik", "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "malvarlığı değerlerinin gayrimeşru kaynağını gizlemek" ve "vergi usul kanununa muhalefet" suçlarından Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

 YURT DIŞI YASAĞI

  • Ayrıca savcılık çifte yurt dışı çıkış yasağı uygulandı.
  • Özlem Altınok Öz'ün annesi Hayriye Altınok hakkında da yurt dışı çıkış yasağı kararı verildi.
  • Böylelikle sosyal medya fenomenleri, aileleri ve arkadaşlarının bulunduğu 18 kişi hakkında yurt dışı çıkış yasağı uygulanmış oldu.

"HİÇBİR ŞEYDEN HABERİM YOK"

  • Gelişme sonrası takipçilerinden birçok soru geldiğini belirten Özlem Öz sessizliğini bozdu. Konuyla ilgili bilgisinin olmadığını evinde çocuklarıyla zaman geçirdiğini söyleyen Öz şunları kaydetti:

"BANA SORU SORMAYIN"

  • Yaklaşık 1 aydır bana haberleri atıyorsunuz. Hakkımızda çeşitli haberler yapıldı. Bunların gerçekliği hakkında, kimin ve kim tarafından yapıldığıyla ilgili bilgim yok.
  • Tayyar Bey de zaten bugün evde değil 'İşim var' diyerek dışarı çıktı. O yüzden bana 'Bize açıklama yapın, ne oldu?' gibi sorular sormayın.

"BEN EVİMDEYİM, ÇOCUKLARIMLA BİRLİKTEYİM"

  • Daha önce de notere gitmemiz, köye gitmemiz ana sayfalarda haber yapıldı. Asılsız haberler...
  • Ben aslı olan bir şey olduğu zaman da avukatım tarafından size açıklama yapıyorum.
  • Kendi kendime bir haberle ilgili açıklama yapamam. Ben evimdeyim, çocuklarımla birlikteyim."
Yeni sevgilisiyle görüntülendi Magazin MasterChef AllStar'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı, potaya kim gitti? Magazin Buket Aydın: TikTok fuhuş yerine döndü Magazin Futbol dünyasına vurgunda sıcak gelişme! İş insanı konuştu: 'Fatih Terim bu işten çok rahatsız olur' Magazin