Şarkıcı Sıla’dan sevgilisi İlker Kaleli ile ilgili bomba itiraflar!

Sıla, gönlünü oyuncu İlker Kaleli'ye kaptırmıştı. Şimdilerde Kaleli ile doludizgin aşk yaşayan şarkıcı, özel hayatıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Oyuncu İlker Kaleli ile doludizgin bir aşk yaşayan şarkıcı Sıla, geçtiğimiz günlerde 'Can Şengün ile Sıkı Fıkı' programına konuk oldu. Şarkıcı, 'bağlanmak'la ilgili konuştu, dikkat çeken ifadeler kullandı.

"İLKER'E BAĞLANDIM"
Sıla, "Bağlanmak diye bir duygum var elbette. İlker'e bağlandım mesela, net. Müziğe ve edebiyata da bağlandım. Bağlanmak çok güzel bir şey, çünkü sahip çıkmak vardır temelinde... Sahip çıktığınız şeyler özeldir ve sahip çıkmak mesela çok iyi gelir" dedi.

"ŞARKI YAZARAK KENDİMİ İFADE EDİYORUM"
Şengün'ün müzik aşkını da sorduğu Sıla, "İçten geliyor sanıyorum. Çünkü çok küçük yaşlarda başlayan bir şey bu. Bence herkesin kendini ifade ettiği özgür bir alan var. Ben de sanırım şarkı yazarak kendimi ifade ediyorum. Şarkı sözü yazmayı seviyorum ve sadece şarkı söyleyen bir müzisyen olmak istemezdim. Biliyorsunuz, sahnede bu işi bir kez yapan herkesi yakalayan bir ateştir." yanıtını verdi.

Tarkan: Acayip şeyler olacak Magazin Fenomen isim şantajdan gözaltında Magazin Adriana Lima kimdir, kaç yaşında, nereli? Magazin Dünyanın en zenginleriyle aynı listede Gündem