Sahneye kırmızılar içinde çıkan Gülşen siyasi tercihini açıkladı

Sanatçı Gülşen de seçimlerde desteklediği lideri açıklayan ünlüler arasına girdi. Antalya'da sahneye kırmızı peruğu ile çıkan Gülşen, "Saçımdan tırnağıma ruhumun rengi belli. Rengim laik Türkiye Cumhuriyeti' dedi.

Abone ol

Cumhurbaşkanlığı seçimleri döneminde birçok sanatçı desteklediği lider ya da partiye ilişkin mesajlar ile gündeme geldi. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliğinde sahne alan Gülşen siyasi tercihini açıkladı.

Sahneye kırmızı peruğu ile çıkan şarkıcı, "Saçımdan tırnağıma ruhumun rengi belli. Rengim laik Türkiye Cumhuriyeti' dedi.

GÜLŞEN'DEN KALP İŞARETİ
Gülşen daha önce de sahneye çıktığı İzmir Arena'da 'Yurtta Aşk Cihanda Aşk' şarkısını seslendirirken eliyle kalp işareti yapmıştı. Bu durum da Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyasına destek olarak yorumlanmıştı.

Sinan Akçıl ile Şahan Gökbakar'dan manita tripleri Magazin Teknik adamdan çok konuşulacak tepki Spor Şahan Gökbakar'a tepki: Arkadaşınla mı konuşuyorsun? SEÇİM 2023 En pahalı yas! Maliyeti ortaya çıktı Magazin