Sadakatsiz dizisinin 'Nil'i Nazlı Bulum'dan skandal sözler! 17 yaşında yaşadığı cinsel ilişkiyi anlattı

Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı 'Nil' karakteriyle hafızalara kazınan Nazlı Bulum, 17 yaşındayken yaşadığı cinsel ilişkisinin detaylarını anlattı. Skandal ifadeler kullanan oyuncu, bu konuya annesinin verdiği tepkiden de bahsetti. Gelen tepkilerin ardından Nazlı Bulum katıldığı bir galada açıklama yaptı.

Abone ol
  • Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz'de canlandırdığı Nil rolüyle hafızalara kazınan Nazlı Bulum, katıldığı programda ilk cinsel ilişki tecrübesini anlattı.

  • 17 yaşındayken yaşadığı ilk cinsel deneyimden bahseden oyuncu, skandal ifadeler kullandı.
  • Annesinin sürekli kendisine "Özel biriyle birlikte ol" dediğini söyleyen oyuncu, ilk birlikteliğinde içinde kondom kaldığını söyledi.

"ANNEM GÜLEREK KARŞILIK VERDİ"

  • Konuşmasında, annesinin mutlaka özel biriyle olması gerektiği konusunda ısrar ettiğini söyleyen Bulum, şu ifadeleri kullandı:
"İlk cinsel deneyim konusunda annemin ısrarı vardı. Özel bir şey olsun, özel biriyle olsun, hemen olmasın onunla ilgili daha kontrolcü yaklaşmaya çalışıyordu. Ben lisedeyken sevgililerim olmaya başladı. Belli ki artık öpüşüyorum falan... Yani daha çok sevgilim olan birisiyle olsun. İlk seviştiğim haftada çok komik bir şey oldu."

  • Bulum, konuşmasına şu şekilde devam etti:
"On yedinin sonlarındaydım. Ve işte bir şey yaşadım inanılmaz panik oldum. Ve yedide sessizce böyle eve girdim annemle, babam uyuyor. Ve böyle gidip anne uyan anne çok kötü bir şey oldu. Tabi ki kadın çok panik oldu. Mutfağa geçtik, söyleyemiyorum. Anne ne yapacağımı bilmiyorum, dedim. Hastaneye gitmemiz gerekiyor. Annem panik olunca söyledim. Bende içimde prezervatif kaldı dedim. Benim için o kadar dehşet verici bir şeydi ki...Annem de gülerek tepki verdi."

"CİNSELLİK BİR TABU"

  • Bulum, gelen tepkilerin ardından katıldığı bir galada açıklama yaptı.
  • Nazlı Bulum, "Cinsellik bir tabu, bende bunun tabii ki farkındayım. Bazı şeyleri konuşamadığımız da genç insanlar kendilerini yalnız hissediyorlar, bunun daha önemli olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullandı. 
Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? Magazin Müge ile Gülşen'den dolandırıcılık iddiaları sonrası suç duruyusu Magazin Buket Aydın'dan komedi yerine hakaret edenlere cevap Magazin Serenay Sarıkaya 'Aile' dizisinde söylediği şarkıyla herkesi büyüledi Magazin