Rahmi Özkan öldü mü? Müge Anlı son durumunu açıkladı!

Rahmi Özkan, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yıllardır yer alıyordu. Avukat olan Rahmi Özkan, iki gündür programa çıkmıyor, izleyiciler Rahmi Özkan'a ne oldu merak ediyordu. Müge Anlı, Rahmi Özkan ile son durumu açıkladı. Peki, Rahmi Özkan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Abone ol

Avukat Rahmi Özkan gündüz kuşağının en çok izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yer alıyor. Programın sıkı takipçileri, Rahmi Özkan'ı göremeyince internette Rahmi Özkan'a ne oldu, öldü mü diye araştırmaya başladı. Bunun üzerine Müge Anlı, Rahmi Özkan'ın son durumunu açıkladı. Peki, Rahmi Özkan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

RAHMİ ÖZKAN'A NE OLDU, SON DURUMU NEDİR?

"Bugün de Rahmi Özkan aramızda değil" diyen Müge Anlı açıklamasında "Bizi izliyor ama. Buradan kendisine sevgilerimizi gönderiyoruz. Bir mide ağrısıyla baş başaydı. Güzel bir check up yaptırdı. Maşallah bir şey de çıkmadı. Ama bugün de dinlenecek, inşallah yarın aramızda olacak."

RAHMİ ÖZKAN KİMDİR?

Hüseyin Rahmi Özkan, 1939'ta Şanlıurfa Siverek’te doğdu. Hem ilk hem de ortaokul eğitimini doğmuş olduğu yer olan Siverek’te okuyan ünlü isim, ortaokuldan sonra lise eğitimini almak üzere Diyarbakır’a gitti.

Diyarbakır’da bulunan Ziya Gökalp Lisesi’nde eğitim gören Rahmi Özkan, liseden sonra İstanbul Üniversitesi’ne bağlı olarak görev yapan Hukuk Fakültesi’ne kayıt oldu ve üniversite eğitimine de İstanbul’da başlamış oldu.

Birçok farklı dernek ve toplulukta hem görev alan hem de bu dernek ve toplulukların başkanlığını sürdürmekte olan Rahmi Özkan, 1961 senesinde Milli Türk Talebe Birliğine bağlı olarak icra konseyi başkanı seçilmiştir.

2 sene bu başkanlık görevinde bulunan Özkan, daha sonra başta Ankara olmak üzere birçok şehirde çalışmalarını sürdürmüştür. Ayrıca TBMM ve Çankaya köşkü ile temaslarda bulunarak kariyerini geliştirmeye her zaman devam etmeye çalışmıştır.

1961 senesinde anayasaya evet çağrısını radyo üzerinden yapmakta olan Özkan, 1969 senesinde okulundan mezun olmuştur.

1970 senesinde aktif olarak kendi bürosunda çalışmaya başlayan isim, İstanbul Barosuna kayıtlı bir şekilde çalışmaya başlamıştır. Avukatlık olarak devam eden kariyerine, bir süre sonra sadece ceza dosyalarına dönüş yaparak alanında uzmanlaşmıştır.

Rahmi Özkan, evli ve iki çocuğu var.

Survivor 2023 şampiyonu ne zaman belli olacak? Magazin Konserde sürpriz evlilik teklifi Magazin Mosso sahnede özür diledi: Helalleşmek istiyorum Magazin Survivor finali ne zaman, şampiyon ne zaman belli olacak? Magazin