Özlem Öz ve Tayyar Öz çiftinden haklarındaki FETÖ iddialarına yanıt! Tayyargiller'in macunundan kurt çıktı mı?

Magazin yorumcusu Bircan Bali, Özlem Öz ve eşi Tayyar Öz (Tayyargiller) hakkında FETÖ'den ihraç edildiklerini iddia etmiş, Avukat Feyza Altun da Öz ailesinin ürünü olan macunların içinden kurt çıktığını iddia etmişti. Tayyargiller'den haklarındaki iddialara yanıt geldi. Instagram hesapları üzerinden soru cevap yapan Öz çifti, bakın neler dedi...

Abone ol

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından gözler tıpkı onlar gibi lüks bir yaşam süren Tayyargiller'e çevrilmiş, Polatların fitilini ateşleyen Avukat Feyza Altun çifte dair çeşitli iddialar ortaya atmıştı.

Altun, özellikle çocuklarında tükettiği ve Öz çiftine ait ürünlerin fotoğrafını paylaşarak "Tayyargil’lerin elinde sık görülen bir poşet var, takip edenler bilir:BERALIFE" notunu düştüğü paylaşımında bu macunların içinden kurt çıktığını iddia etmişti.

"GÖREVDEN ALINDILAR"

Beyaz Magazin'den Bircan Bali de, "Özlem Öz öğretim görevlisiyken görevden alındı, Tayyar Öz de hasta mahremiyetini ihlal ettiği için açığa alındı" diyerek Öz çifti hakkında FETÖ iddiasında bulundu.

SOYİSİM DEĞİŞİKLİĞİNİ DOĞRULADILAR

Adı 'Dolandırıcılık' iddialarına karışan çiftten günler sonra açıklama geldi. Instagram hesapları üzerinden soru-cevap açan çift, soyisim değişikliği hariç geri kalan her şey yalan ve iftira olduğunu söyledi.

Öz soyadını kullanarak sosyal medyada var olan çiftin gerçek soyadının Özsefil olduğu ortaya çıkmıştı.

POLATLARA GÖNDERME: BİZİ BİRİLERİYLE AYNI KEFEYE KOYMAYIN

Diğer iddialar hakkında çift şu açıklamalarda bulundu:

"Hukuk bölümümüz gerekli doneleri şu an topluyor. Şu ana kadar soy isim değişikliği hariç bütün haberler iftira ve karalama üzerine. Tabii ki bunların da bir hesabı var. Lütfen duyduğunuz hiçbir şeye inanmayın. İnşallah adalet sağlanacak. Bizi birileriyle aynı kefeye koymayın.

'TAYYARGİLLERİN FETÖ İLE BAĞLANTISI VAR' İDDİASI

Bu da iftira. Oturduğumuz evin kira olduğunu söyledik kontratı paylaştık. FETÖ olayları 2016 yılında patlak verdi. Ben o zaman asistan doktordum, o gece ve gündüz bir sürü ameliyat gerçekleştirdik. 2021'de istifa ettim.

"İŞ YERİNİN ARKASINDAN GELİP GÖRÜNTÜ ÇEKİYORLAR"

Bizim kliniğimiz Göztepe'nin merkezinde gayet elit bir yerde. Gerekli evraklarımızı bakanlıklardan aldık. İş yerinin arkasından gelip görüntüler çekip, merdivenaltı bir yerde üretim yapıyormuşuz gibi algılar yapılıyor."

FEYZA ALTUN'UN 'MACUN'DAN KURT ÇIKTI' İDDİALARINA CEVAP

Çocuklar için ürettikleri macununun içeriğiyle alakalı ceza aldıkları yönündeki iddiaları da yanıtlayan Dr. Tayyar Öz, "Böyle bir ceza söz konusu değil, sadece 6-7 ay önce rakip firmaların şikayeti üzerine Rekabet Kurulu bir cezası söz konusu bu ceza da kesinleşmedi. Biz kendi çocuklarımıza da veriyoruz. Güvenle kullanmaya devam edebilirsiniz" dedi.

Olayların ucu nereye uzanıyor? Güzellik merkezleri çetesi... Gündem Wanda'dan Icardi itirafı Magazin Ebru Şallı'nın eşine dolandırıcılık davası Magazin 'Serdar Ortaç acilen tedavi olmalı' Magazin