Oyuncu İlayda Alişan geç kaldığı halde uçağa alınmayınca isyan etti: Sosyal medya tepkili

Oyuncu İlayda Alişan, günler öncesinden bilet almasına rağmen uçağa alınmadığını söyledi. Check-in kurallarına göre 45 dakika önce havalimanında olması gereken Alişan, "Çok öfkeliyim" dedi. Sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü.

Abone ol

Sosyal medya hesabından bir video paylaşarak yaşadıklarına isyan eden İlayda Alişan, 40 dakika önce havalimanında olduğunu fakat 45 dakika önce havalimanına gelmesi gerektiği için uçağa binemediğini şu sözlerle anlattı:

''Bu bir kuralmış 45 dk önce check'in yapmadığınızda uçağı kaçırmış sayılıyormuşsunuz. Sizi uçağa alamayız dediler nasıl yani dedim, daha uçak kalkmadı, lütfen yardımcı olur musunuz dedim 'maalesef hanımefendi tekrar anlatıyorum bakın' gibi bir üslupla karşılaştım, çok öfkeliyim, arkadaşım gitti ben kendime diğer havaalanından yeni bilet buldum oraya gidiyorum umarım onu da kaçırmam''

 TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Paylaştığı video, kısa süre içerisinde tepki topladı. Alişan, sanki çok acayip bir olaymış ve kendisine torpil gösterilmesi gerekiyormuş gibi bir tavırla, o anları videoda anlattı. Sosyal medyada birçok yorum yapıldı.

Erkin Koray’ın cenaze programı belli oldu Magazin MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, potaya kimler girdi? Magazin Kurtlar Vadisi Pusu'nun Pusat'ı kasa başında! Görenler şaştı kaldı Magazin Nagihan Karadere: Botokslarımı estetik sandılar Gündem