Oyuncu Erkan Can alkollü bir şekilde kaza yaptı! "Alkollüyüm, kanunu da biliyorum"

'Müslüm', 'Aşk Tesadüfleri Sever', 'Galip Derviş' gibi dizilerde rol alan başarılı oyuncu Erkan Can, gün gece saatlerinde Şile Otoyolu'nda kaza geçirdi. Alkollü olduğu bilinen oyuncu, "Alkollüyüm, kanunu da biliyorum eyvallah" dedi. İşte detaylar...

Abone ol

Dün gece saat 03.50 sıralarında Şile Otoyolu Parseller yol ayrımında meydana gelen kazada, sürücünün ünlü oyuncu Erkan Can olduğu anlaşıldı. Kazadan yara almadan kurtulan ünlü oyuncunun, trafik polislerinin yaptığı kontrolde 236 promil alkollü olduğu anlaşıldı. Kazanın ardından cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde Erkan Can, "Alkollüyüm, kanunu da biliyorum, eyvallah" dedi.

Kaza, dün gece saat 03.50 sıralarında, Şile Otoyolu Parseller yol ayrımı yan yolda meydana geldi. Ünlü oyuncu Erkan Can, alkollü halde kullandığı 34 BK 4395 plakalı aracıyla seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu demir bariyerlere çarptı.

Kazayı gören bazı sürücüler, yardım etmek için olay yerinde durup, durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, kazayı yara almadan atlatan Erkan Can'a alkolmetreyi üfletti.

Ünlü oyuncunun 236 promil alkollü olduğu anlaşıldı. Kazanın ardından ağır şekilde hasar alan araç çekici yardımı ile kaldırılırken Erkan Can'ın ehliyetine geçici süreyle el konuldu.

"ALKOLLÜYÜM, KANUNU DA BİLİYORUM"

Kazayı gördükten sonra olay yerine gelen bir sürücü, o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Görüntülerde, Erkan Can, "Alkollüyüm, kanunu da biliyorum, eyvallah" diyerek alkolmetreyi üflediği görülüyor.

Üfledikten sonra "Çıkacağını biliyorum" dediği duyuluyor. Durumunun iyi olup olmadığının sorulması üzerine Erkan Can, "Oğlum bende bir şey yok. Sakin ol, bende hiçbir şey yok. Matizim." diye cevap veriyor.

Cem Yılmaz'dan yaşlı Kuneri... Magazin Mehmet Ali Erbil ve sevgilisi ayrılmamış! İşte gerçekler... Magazin Sinan Karayel üniversiteli Magazin Metin Akpınar'ın 2 tane torunu olduğu ortaya çıktı! Magazin