Orhan Gencebay'ın efsane şarkısı "Hatasız Kul Olmaz" Hollanda'ca seslendirildi

Hollanda'da yaşayan Ersoy Demir'in Hollandacaya çevirip seslendirdiği Orhan Gencebay'ın "Hatasız Kul Olmaz" şarkısı büyük ilgi gördü. Şarkı sosyal medyada 1 milyondan fazla izlendi.

Abone ol

Hollanda doğumlu Ersoy Demir, Orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses, Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur gibi sanatçıların şarkılarını Hollandacaya çevirip seslendiriyor.

Son olarak seslendirdiği Orhan Gencebay'ın "Hatasız Kul Olmaz" şarkısı sosyal medyada 1 milyondan fazla izlenen Demir, amacının, Türk müziğini Hollandalılara tanıtarak iki ülke arasında köprü kurmak olduğunu belirtti.

"ÇOK ZORLANDIM AMA BAŞARILI OLUNCA ÇOK GÜZEL OLUYOR"
Demir, uzun yıllar bu işi yaptığını ve son zamanlarda büyük ilgi gördüğünü vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Orhan Baba'nın, Müslüm Baba'nın, Ferdi Baba'nın, İbrahim Tatlıses abimizin müziklerini Hollandacaya çevirip söylüyorum. Sözleri bulmakta baya bir zorlandım ama sonunda başardım. Bazı parçalara 3 ay uğraştım çünkü tonlar ve melodilerin birbirine tutması lazım. Hollandaca ve Türkçe arasında çok fark olduğu için kelimeleri mecbur şarkıyı bozmadan yerleştirmek lazım. Çok zorlandım ama başarılı olunca çok güzel oluyor. Sosyal medyadan çok mesaj geliyor, başka şarkıları da Hollandacaya çevirmemi istiyorlar."

Repertuarında daha çok şarkı bulunduğunu ve bu işi yapmaya devam edeceğini dile getiren Demir, hem Hollandalı hem Türk sanatçı arkadaşlarına besteler yaptığını, müzik çalışmalarını da uzun yıllar birlikte çalıştığı Hollandalı bir arkadaşının stüdyosunda yaptıklarını anlattı.

Özlem Yıldız'ın başına gelenler bu kadar da olmaz dedirtti! Magazin Survivor'da kim elenecek? Magazin Demet Akalın'dan şaşırtan cevap Magazin Hamilelik iddialarını yalanladı Magazin