Oğuzhan Uğur Fatih Terim'i eleştirdiği video ile ilgili konuştu: Gençliğime verin

Oğuzhan Uğur, geçtiğimiz yıllarda Fatih Terim hakkında yaptığı sert ifadeler içeren paylaşımı hakkında konuştu. Oğuzhan Uğur, "6-7 yıl evvel... İzlenmiyorduk tabii o zamanlar, ortam rahattı, geniş geniş konuşmuşum. Fatih hocam sizi seviyorum. Gençliğime veriniz..." dedi.

Abone ol

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u programında ağırlayacağını açıklayan sosyal medya yayıncısı Oğuzhan Uğur'un geçtiğimiz yıllarda Fatih Terim hakkında yaptığı sert ifadeler içeren paylaşımı tekrar gündeme getirildi.

Galatasaraylı taraftarlar, Oğuzhan Uğur için tepki dolu paylaşımlar yaptı. Pek çok taraftar, "Aynı şeyleri yüzüne de söyleyebilir misin?" yorumunu yazdı.

"GENÇLİĞİME VERİN"
Tepkilerin ardından Oğuzhan Uğur sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklama yaptı ve "Sizi çok seviyorum hocam gençliğime veriniz" dedi.

Oğuzhan Uğur açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Her Galatasaraylı gibi elbette ben de Fatih Hoca'ya büyük bir sevgi ve saygı besliyorum. Ancak 6-7 yıl evvel kendisinin bir kebapçı baskını gündem olmuş, birçok GS'Iı kendisine küsmüş, sert şekilde onu eleştirmişti. Ben de eleştirilere dahil olup, programımda kendisine laf atmıştım. Futbol dökülürken, neden böyle olaylarla gündem oluyor diye kızmıştım.

BAZI HESAPLAR VİDEOYU TEKRAR GÜNDEME GETİRMİŞLER
6-7 yıl evvel... İzlenmiyorduk tabii o zamanlar, ortam rahattı, geniş geniş konuşmuşum. Şimdi bazı hesaplar videoyu tekrar gündeme getirmişler, sağlı sollu çakıyorlar. Sülaleden Galatasaraylı biri olarak, Galatasaray düşmanlığı yaptığımı düşünenler bile olmuş. Üzüldüm. Bu cevap elbette öyle düşünenlere değil, Fatih hocama. Sizi seviyorum hocam. Gençliğime veriniz..."

OĞUZHAN UĞUR VİDEODA NELER DEMİŞTİ?
Oğuzhan Uğur, Terim hakkında "Fatih Terim'den bahset dedi arkadaşlarım. Bir mekan basmış ve dayak yemiş. Dayak yiyip geri kaçmış mı? Sizden duyduklarım bu. Videosu falan da varmış. Basın açıklamasında 'Mekan basmak istesem 4 kişiyle mi giderim' demiş. Dayak yiyip kaçmış mı? Ne iş yaptığını hiç anlamadım Fatih Terim'in. Türk futboluna değer katan biri olduğu söyleniyor. Ben futboldan anladığını düşünmüyorum. Bastığı mekandan dayak yiyip kaçması sizi niye şaşırtıyor? Futbol yaşamındaki felsefeyi normal hayatında da devam ettirmiş. Her milli maç öncesi demiyor mu şöyle yaparız böyle yaparız diye. Peki patlatıyorlar mı bizi? Aynı şey olmuş. Yine gitmiş ahkam kesmiş patlatmışlar. Çok garip bir adam. Bir mekan basması çok normal. Türkiye'de kimse kendi meslekleriyle anılmıyor. Sen Fatih Terim deyince benim aklıma başka şey geliyor. Fatih Terim müthiş müttefikleri olan bir ülke. Bozamazsın, kıramazsın, saldıramazsın. Basın toplantısından adam kovuyor. Yenilmişsin, eleştirileceksin tabii. Mafyacılık mı oynuyor, ne yapıyor acaba? Dayak yiyip kaçan mafyacı olur mu hiç? Basın açıklamasında ne demiş? Aileme, devletime, milletime diye konuşmuş. Zaten başına en ufak bir şey gelen niye önce bir devletine millete övgüde bulunuyor anlamıyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Paris anne oldu Magazin Serenay Sarıkaya, ayaklarını eleştirenlere cevap verdi Magazin 'Survivor'da yemek veriliyor' iddialarına cevap Magazin Gökhan Çıra baba olduğunu açıkladı Magazin