2023 O Ses Türkiye yılbaşı özel programı jürisi ve konukları belli oldu!

O Ses Türkiye yılbaşı özel programı konukları ve jürisi belli oldu. Artık bir televizyon klasiği olan O Ses Türkiye yılbaşı özel programından ünlü isimler, şarkı performansları ile jüriyi döndürmeye çalışacak. Eğlenceli anların yaşanacağı program öncesinde O Ses Türkiye yılbaşı özel programı ve jürileri kimler merak ediliyor. İşte O Ses Türkiye yılbaşı özel programı yayın saati...

Abone ol

Yılbaşı gecelerinin olmazsa olmaz programı O Ses Türkiye yılbaşı özel programı özel konukları ile ekrana geliyor. TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı'nın sunacağı programda özel konuklar, çiftler O Ses Türkiye sahnesine çıkacak ve şarkı söyleyerek jürileri döndürmeye çalışacak. Ünlü isimlerin ve özel jürinin olacağı O Ses Türkiye yılbaşı özel programı heyecanla bekleniyor. Peki, 2023 O Ses Türkiye yılbaşı özel programı konukları kimler? O Ses Türkiye yılbaşı özel programı jürisi kim? O Ses Türkiye yılbaşı özel programı kaçta başlıyor?

O SES TÜRKİYE YILBAŞI ÖZEL PROGRAMI KONUKLARI KİMLER?

Bu sene O Ses Türkiye yılbaşı özel programına; Neslihan Atagül - Kadir Doğulu çifti, Ebru Şahin, Ayça Ayşin Turan, Alina Boz, Chaby, Aytaç Şaşmaz, Aslıhan Malbora, Nilsu Berfun Aktürk, Cemal Can Seven, Danla Bilic, Talat Bulut, Cemre Baysel, Şafak Sezer, Bestemsu Özdemir, Onur Buldu, Melis Sezen, Büşra Pekin, Selin Şekerci, Selçuk Yöntem, Eser - Berfu Yenenler çifti, Hazal Subaşı konuk olacak.

O SES TÜRKİYE YILBAŞI ÖZEL PROGRAMI JÜRİSİ KİM?

O Ses Türkiye yılbaşı özel programında bu yıl jüri koltuğunda Yıldız Tilbe, Ebru Güneş, Murat Boz ve Seda Sayan yer alacak.

O SES TÜRKİYE YILBAŞI ÖZEL PROGRAMI SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

31 Aralık Cumartesi TV8 yayın akışına göre O Ses Türkiye yılbaşı özel programı saat 20.00'da başlayacak.

Yalı Çapkını'nın Suna'sının sevgilisi bakın kimmiş? Magazin Hacı Sabancı'dan romantik kutlama! Magazin Adriana Lima'dan Pele'ye veda Magazin Cem Yılmaz 'nafaka' sorularına karşı sessiz kaldı Magazin