'O Ses Türkiye Yılbaşı' bölümünde Aslıhan Malbora ile Aytaç Şaşmaz rüzgarı

Darmaduman dizisinde birlikte rol alan Aslıhan Malbora ve Aytaç Şaşmaz, 'O Ses Türkiye Yılbaşı Özel'de sevilen müzik grubu Athena'nın 'Ben Böyleyim' şarkısını seslendirdi. Oldukça beğeni toplayan düet sosyal medyada da çok konuşuldu. 

Abone ol

Her yıl olduğu gibi Türkiye yeni yıla TV8 ekranlarında 'O Ses Türkiye Yılbaşı' özel bölümü ile girdi. Programın jürisinde bu yıl Murat Boz, Yıldız Tilbe, Ebru Gündeş ve Seda Sayan yer aldı.

Ünlülerin konuk olarak şarkı söylediği programda en çok dikkat çeken isimler arasında Aslıhan Malbora ile Aytaç Şaşmaz da vardı.

ATHENA'NIN ŞARKISI İLE DÜET YAPTILAR
Darmaduman dizisinde birlikte rol alan ikili 'O Ses Türkiye'de düet yaptı. Aslıhan Malbora ve Aytaç Şaşmaz, sevilen müzik grubu Athena'nın 'Ben Böyleyim' şarkısını seslendirdi. Oldukça beğeni toplayan düet sosyal medyada da çok konuşuldu. 

DİĞER KONUKLAR KİMDİ?
Nelishan Atagül-Kadir Doğulu çifti, Ebru Şahin, Ayça Ayşin Turan, Alina Boz, Chaby, Aytaç Şaşmaz, Aslıhan Malbora, Nilsu Berfun Aktürk, Cemal Can Seven, Danla Bilic, Talat Bulut, Cemre Baysel, Şafak Sezer, Bestemsu Özdemir, Onur Buldu, Melis Sezen, Büşra Pekin, Selin Şekerci, Selçuk Yöntem, Eser-Berfu Yenenler çifti, Hazal Subaşı'nın konul olarak sahne aldığı programda eğlence doruğa çıktı. 

Yıldız Tilbe 'bir tek ben anlarım' performansı ile büyüledi Magazin Survivor yayın tarihi ve kadrosu belli oldu! Magazin Hadise'siz O Ses Türkiye Yılbaşı Özel TT oldu Magazin Kısmetse Olur'da büyük kavga! Magazin