Nur Sürer'den Yılmaz Güney'i hedef alan Farah Zeynep Abdullah'a sert sözler: Kimsenin haddine değil

Farah Zeynep Abdullah'ın Yılmaz Güney için "Sinemamızın kadın döven erkeği" diye bahsetmesiyle başlayan tartışmalara bir yorum da ünlü oyuncu Nur Sürer'den geldi. Sürer, "Hiç kimsenin haddi değil Yılmaz Güney’le ilgili konuşmak" dedi.

Abone ol

Yılmaz Güney'in ölüm yıl dönümü için paylaşım yapan Murahtan Mungan'a yorum yapan Farah Zeynep Abdullah "Sinemamızın en iyi yürüyen erkeği ve kadın döven ve şiddet türleri açısından zengin ve etkili silah kullanan diyelim" sözlerinden dolayı davalık oldu. 

NUR SÜRER'DEN ABDULLAH'A TEPKİ

Yönetmen ve oyuncu Yılmaz Güney'in ölüm yıl dönümünde oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın yorumu üzerine başlayan tartışmalara bir yanıt da şimdilerde Aile dizisinde oynayan Nur Sürer’den geldi.

Nişantaşı’nda gazetecilere yakalanan Aile dizisinin Hülyası Nur Sürer, Abdullah’ın sözleri üzerine, “O beni hiç ilgilendirmiyor” diyerek tepki gösterdi. Nur Sürer’in açıklamalarının devamında kullandığı sözler ise bir hayli dikkat çekti. 

"YILMAZ GÜNEY SİNEMANIN KİLOMETRE TAŞIDIR"

Nur Sürer, kameralara dönerek “Hiç kimsenin haddi değil Yılmaz Güney’le ilgili konuşmak. Yılmaz Güney sinemanın kilometre taşıdır, o kadar. Onun yaptığı şu kadar şeyi yapsınlar, ondan sonra konuşsunlar. Yılmaz Güney bizim; yani sinemacıların kırmızı çizgisidir. Kırıldım tabii bu açıklamalara” dedi.

Sürer'in sert çıkışına Farah Zeynep Abdullah’tan henüz açıklama gelmedi.

Amerika'da TIR şoförlüğü yapıyor! "Ateş çemberi içinde kaldık" Gündem MasterChef AllStar'da kaptanlık oyununu kim kazandı? Magazin 'Sorumlusu Dilan Polat' demişti! Banu Parlak'ın iş yerine saldırıda 5 kişi tutuklandı Gündem Kılıçdaroğlu'nun Filistin yorumuna bomba yanıt Gündem