Nihat Doğan'a hapis şoku! Sevim Alan sosyal medyadan böyle duyurdu

Türkiye'deki ünlü isimlere güzellik hizmeti vermesinin yanında dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna'dan bile ortaklık teklif alan Sevim Alan, şarkıcı Nihat Doğan'dan şikayetçi olmuştu. Ünlü güzellik uzmanı Alan, kendi adını vererek güzellik merkezi açan Doğan'la ticari anlaşmazlığın üzerine hukuki yollara başvurdu. Doğan'ın kendisine diyerek hakaret ve tehditler savurduğu Alan, bugün çıkan mahkeme kararını duyurdu. Karara göre Doğan, 18 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Abone ol

Türkiye'de 61 ayrı güzellik merkezi olan ünlü güzellik uzmanı Sevim Alan, şarkıcı Nihat Doğan'la davalık olmuştu. Yargı sürecinde bugün sona gelindi. 

Alan, Nihat Doğan'ın 18 ay hapis cezası aldığını sosyal medta hesabından böyle duyurdu:

SANIK NİHAT DOĞAN …

Toplam 18 ay hapis cezası ile cezalandırılmıştır .

Yatarınız çıkmış geçmiş olsun !

Bir daha size iş ekmek veren insanlara çıkıp asılsız iftiralar , hakaretler etmezsiniz !

Zira burası Türkiye Cumhuriyeti, adalet her zaman doğrunun ve dürüstün yanında olduğu gibi gerçeklerin gün yüzüne çıkma gibi bir huyuda vardır .

Bu davayı geri almam için yaklaşık 3 aydır bana mobing uygulanarak iftiralar asılsız iddialar devam etmiş olsada ben bir milim geri adım atmayacağımı belirtmiştim !

Bir daha benim şerefime , namusuma , evladıma , aileme , ekmeğime ve devletime dil uzatan olursa bu kadar ile kalmayacak adalet bilesiniz !

Avukatım @abatay.hukuk özgür abatay a teşekkürlerimle 🙏

Kamuoyuna duyurulur .

İşte Haberet.com'a özel belgeler...

NE OLMUŞTU?

Sanatçı Bülent Ersoy için hazırladığı 'diva protokolü' ile adını güzellik sektöründe büyük kitlelere ulaştırdığını, Türkiye'de İrem Derici, Gülben Ergen gibi pek çok ünlü ismin yanında dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna'ın bile kendisine ortaklık teklif ettiği Alan, şarkıcı Nihat Doğan'ın isteği üzerine kendi adını kullandırarak bir merkez açtırdı.

İddiaya göre Doğan Bakırköy'de açtığı güzellik merkezinin ardından Alan'a "güzellik merkezini iş yapmıyor diye satışa çıkaracağım" dedi.

"ÇİRKİNLİĞİNİ YÜZ NAKLİ KURTARIR MI"

İsminin verilerek açılan güzellik merkezinin satış yapılmadığı iddiasıyla satışa çıkarılarak kendisine şantaj yapıldığını söyleyen Sevim Alan, "Markamı kötülemek istedi. Bana yeniden yüksek fiyatla satmaya çalıştı. Geçen yıl 1 milyon 500 bine geri satın aldım ama hala borcum olduğunu iddia etti" dedi. Nihat Doğan'ın sosyal medya paylaşımlarında kendisine, "dolandırıcı cüce, kokarca, suratının çirkinliğini yüz nakli kurtarır mı bilmem fakat kalbinin pisliğini yapay kalp ameliyatı dahi kurtarmaz, sana yapay kalpler alacağım, sana küçük estetikler alacağım, ağdacı çirkef" diyerek hakaret ettiğini kaydetti. Güzellik uzmanı olmasına rağmen kendisine ağdacı denilerek ve diğer hakaretler sarf edilerek aşağılandığını dile getiren Alan, adının zikredilmediği ancak kendisine gönderildiğinin belli olduğunu belirtti.

"HAYATI TEHLİKEDE"

Bir televizyon programında da Nihat Doğan'ın bu mesajları yayınlandığı ve Sevim Alan'ın hayatının tehlikede olduğu anlatılan şikayet dilekçesinde, Doğan'ın programa mesaj atarak Alan'ın kendisine borcu olduğu ve ödemezse cevap hakkını kullanacağı yeri iyi bildiğini belirterek kastının Alan olduğu kaydedildi.

"Şantaj", "tehdit" ve "hakaret" suçlarından dava açılması istenmişti.

Çağla Şıkel'den ayrılan Nail Gönenli kimdir, ne iş yapıyor? Magazin MasterChef'te ilk şef ceketini giyen isim belli oldu! Magazin Sezer İnanoğlu 80 yaşındaki annesini savcılığa verdi Magazin Diva korkuttu! Bülent Ersoy sahnede fenalaştı Magazin