Neslim-İnanç Güngen operasyonunun ayrıntıları ortaya çıktı! Lazer cihazlarında sahte CE belgeleri, sıradan iplerden 'gençleştirme ipi'...

Güzellik merkezleri sahibi fenomen çift Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen'in gözaltına alındığı operasyonun ayrıntılarına ulaşıldı. Operasyonda herhangi bir özelliği olmayan yumak ipler ile marketten alınan sıradan nemlendirici kremlere N.G. etiketi basılarak kolajen ip tedavisi, gençleştirme ipi adları altında pazarlama yapıldığı, sahte CE belgeli lazer cihazlarıyla yaralamalara yol açtıkları ortaya çıktı. Göze çarpan bir detaysa şirketler arasındaki 1.5 Milyar TL'lik hesap hareketliliği oldu.

Haberin devamı için tıklayınız

İstanbul emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında çok sayıda kişiyi yakın takibe aldı. MASAK raporları, fenomenlerin banka hesap hareketleri, bağlantılı oldukları kişi ya da kişiler geniş çaplı olarak incelenirken bu sabah sosyal medya hesabından sık sık lüks tüketim yaptığı anlara ait görüntüler paylaşan güzellik merkezi sahibi Neslim Güngen ile eşi İnanç Güngen’e yönelik operasyon düzenlendi.