Survivor 2023 yarışmacısı Murat Eken kimdir?

Murat Eken, Survivor 2023'ün açıklanan 3. yarışmacısı oldu. Çok Güzel Hareketler ile tanıdığımız Murat Eken'in hayatı merak ediliyor. Peki, Murat Eken kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Abone ol

Acun Ilıcalı, Survivor 2023'ün 3. yarışmacısının Murat Eken olduğunu açıkladı. Sosyal medyadan duyuru sonrasında Survivor hayranları Murat Eken kimdir, kaç yaşında, nereli araştırmaya başladı. İşte Murat Eken hakkındaki bilgiler...

MURAT EKEN KİMDİR?

Murat Eken 1980 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Özel Koç Lisesi mezunu olan oyuncu New York’ta Rensselaer Polytechnic Institute’a başlamış 3. sınıfta makine mühendisliği bölümünü yarıda bırakmış daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvar Tiyatro Bölümü’nde eğitim almıştır.

Birçok sinema ve dizide rol alan Murat Eken özellikle ekran severler tarafından BKM Mutfak, Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı güldürü programları ile tanınmıştır. Daha sonra Buyur Burdan Bak adlı Tv Programı ile Show Tv ekranlarında kamera karşısına geçmiştir.

Bugüne kadar Bir Demet Tiyatro, Hatırla Sevgili, Ertelenmiş Hayatlar, Kutsal Damacana, Sınıf, Çok Güzel Hareketler Bunlar, Neşeli Hayat, Çok Filim Hareketler Bunlar, Aşağı Yukarı Yemişliler, Düşman Kardeşler, Salih Kuşu, Galip Derviş, Kadim Dostum, Eğlendirme Dairesi, Komedi Türkiye, Yenilmezler (seslendirme) ve Müthiş Bir Film gibi birçok projenin içerisinde yer almıştır.

7 Ağustos 2016 yılında İstanbul Şile’de bir butik otelde Gizem Önen ile evlenmiştir. 2020 yılında ise boşandılar. 

Rol Aldığı Diziler ve Filmler :

Kadim Dostum (2014)
Galip Derviş (2013) - Niyazi Durna (Konuk Oyuncu)
Salih Kuşu (2013)
Düşman Kardeşler (dizi) (2012) - Ahmet
Aşağı Yukarı Yemişlililer (2011) - Serhat
Çok Filim Hareketler Bunlar (2010)
Neşeli Hayat (2009)
Çok Güzel Hareketler Bunlar (2008) - Murat Eken
Sınıf (2008)
Kutsal Damacana (2007)
Ertelenmiş Hayatlar (2007)
Hatırla Sevgili (2006) - Yusuf Küpeli
Bir Demet Tiyatro (2006)

Survivor'ın 3. ismi belli oldu Magazin Algı Eke: Oyunculuğu bırakmadım, buradayım! Magazin Kaybettiklerine inat paraya kıydı Magazin Ünlü model: İğneli işlemlerden korkarım Magazin