MFÖ'nün unutulmaz şarkıları Özkan Uğur'un hayatını kaybetmesiyle gündem oldu

MFÖ'nün sevilen ismi Özkan Uğur, 69 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Milyonlarca seveni olan MFÖ grubunun şarkıları yıllarca unutulmadan söylendi. 7'den 70'e hayran kitlesine sahip olan MFÖ'nün unutulmaz şarkıları Özkan Uğur'un hayatını kaybetmesiyle yeniden gündem oldu.

Abone ol

Bir süredir hastanede tedavi gören MFÖ'nün Özkan Uğur'u, 69 yaşında hayatını kaybetti. Unutulmaz performanslarıyla 7'den 70'e sevilen MFÖ, şarkılarıyla efsaneler arasında girdi.

Türk müzik tarihine önemli parçalar kazandıran MFÖ'nün birçok şarkısı da unutulmazlar arasına girdi.

Renkli kişiliği ile Sude ve Ali Desidero'daki performanslarıyla dikkat çeken Özkan Uğur'un hayatını kaybetmesiyle bu şarkılar yeniden gündem oldu.

MFÖ'nün Sude ve Ali Desidero'nun dışında birçok parçası yıllar önce müzik dünyasına girmesine rağmen günümüzde de dinlenmeye devam ediyor.

MFÖ'nün "Ele Güne Karşı", "Güllerin İçinden", "Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da", "Yalnızlık Ömür Boyu" gibi şarkıları efsaneler arasına girdi.

Müzik dışında başka alanlarda da vardı Magazin Özkan Uğur unutulmaz sahne performanslarıyla hayran bırakmıştı Magazin MFÖ artık 2 kişi Magazin Hayatımın Neşesi oyuncuları kimler, konusu nedir? Magazin