Metin Akpınar'ın evlilik dışı olan kızının ikizi varmış!

Usta oyuncu Metin Akpınar'ın evlilik dışı kızı olduğu ortaya çıkmış, mahkeme kararı vermişti. Sosyal medyayı sallayan bu haberde yeni bir bilgi ortaya çıktı. İddiaya göre evlilik dışı doğan Duygu Nebioğlu'nun Sevgi isminde ikizi var. İşte detaylar...

Abone ol

Devekuşu Kabare ile milyonları kendine hayran bırakan, usta oyuncu Metin Akpınar'ın Göksel Özdoğdu ile 62 yıllık evliliği olduğu ve bu birliktelikten çocuğu olmadığı biliniyor.

Evlilik dışı birliktelikten Akpınar'ın, Duygu Nebioğlu isminde bir kızı olduğuna mahkeme karar verdi. Bu karar sosyal medyayı çalkaladı.

BİR DNA TESTİ DAHA

Ancak yeni bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Meğerse usta oyuncunun bir değil iki kızı varmış.
Habertürk'ün haberine göre; DNA testinin sonunda, Duygu Nebioğlu'nun Metin Akpınar'ın biyolojik kızı olduğu saptandı. Sevgi Nebioğlu da DNA testi yaptırdı ama bununla ilgili mahkeme kararı henüz çıkmadı.

"SEN ANLADIN KARDEŞ..."

Duygu Nebioğlu, 2020'de ikiz kardeşine hitaben şunları yazdı:

Sen çocukları çok sevdin, ben hayvanları. Sen önüne bakardın ben derine. Senin sevgin, benim duyum genişledi. Bir gün yine seninle ışığa selam verip aynı yumurtaya atlar, aynı hikâyeyle gelirdim. Duvarı delerken yine seni çekerdim kardeş. Sen anladın kardeş.

Tekne kazasında yaralanan Vuslat Sabancı ABD'ye gidiyor! Magazin Ünlü oyuncunun acı günü! Magazin Teoman ünlü rapçiyle ortak projede buluşuyor... Magazin Metin Akpınar'ın kızı 35 yıl sonra ortaya çıktı! Magazin