Mehmet Ali Erbil'in oğlu isyan etti: Balkondan aşağı atarım!

Mehmet Ali Erbil'in açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen kızı Yasmin Erbil, bu sefer de kardeşi hakkında bir itirafta bulundu. Yerbil açıklamasında, "Ali Sadi 'Böyle bir şey olursa kendimi balkondan aşağı atarım' dedi" ifadelerini kullandı.

Abone ol

Yasmin Erbil, babası Mehmet Ali Erbil'in kendisine babalık yapmadığını, sevgi eksikliği içinde büyüdüğünü söylemişti. 28 yaşındaki Erbil, ayrıca küçükken babasının kendisini gezmeye çıkardığı zamanlarda yanına başka kadınları getirdiğini ifade etmişti.

"BABAM ÇOK ÜZÜLDÜ"

Nişantaşı'nda görüntülenen Yasmin Erbil, konuyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Erbil; "Babam bu açıklama karşısında çok üzüldü. Bilseydim babam bu kadar üzülecek böyle bir açıklama yapmazdım" dedi.

Yasmin Erbil, babası Mehmet Ali Erbil'in; "Baba olmak istiyorum" şeklindeki açıklaması hakkında da konuştu. Yasmin Erbil; "İstemiyorum öyle bir şey. Ali Sadi 'Böyle bir şey olursa kendimi balkondan aşağı atarım' dedi" ifadelerini kullandı.

Yasmin Erbil, ayrıca babasının yeni sevgilisi Gülseren Ceylan ile tanışmadıklarını, tanışmayı da istemediğini söyledi.

ÜÇ ÇOCUK BABASI

Öte yandan 1980'de Muhsine Şaşmaz Kamiloğlu ile nikâh masasına oturan Mehmet Ali Erbil, 1982'de kızı Sezin dünyaya geldikten sonra Kamiloğlu ile boşandı.

Mehmet Ali Erbil, 1985'te Muhsine Şaşmaz Kamiloğlu ikinci kez nikâh masasına otursa da evlilikleri uzun sürledi, aynı yıl içerisinde boşandılar.

Mehmet Ali Erbil, 1989'da Nergis Kumbasar ile nikâh masasına oturdu. Kızları Yasmin'in dünyaya geldiği bu evlilik ise 1996'da sona erdi.

Mehmet Ali Erbil, ardından 2001 - 2003 arasında Sedef Altıntaş ile evlilik yaşadı. Erbil, son evliliğini ise 2005'te Tuğba Coşkun ile gerçekleştirdi. Ali Sadi'nin dünyaya geldiği bu evlilik ise 2011'de bitti.

Ünlü komedyen sahne önce hayatının şokunu yaşadı Magazin Saçlarını kısacık kestirdi Magazin Yeşilçam'ın kötü adamı hayatını kaybetti! Magazin Dilan-Engin Polat davasında hakimden karar çıktı Magazin