MasterChef'te son yarı finalist kim olacak?

MasterChef'te son yarı finalist bu akşam belli olacak. Kıvanç ve Metin, yarı finalist olmuştu. Kalan Ayaz ile Görkem, MasterChef yarı finalisti olmak için mücadele edecekler. Peki, MasterChef'te yarı finalist kim olacak? Ayaz mı Görkem mi yarı finale kalacak?

Abone ol

Sevilen yarışma MasterChef Türkiye'de finale az bir süre kaldı. İlk dörde kalan yarışmacılar arasında yarı final mücadelesi devam ediyor. İki yarı finalist belli oldu ve bu akşam MasterChef yeni bölümde Ayaz ile Görkem son yarı finalist olmak için karşılaşacak. Peki, MasterChef'te son yarı finalist kim olacak?

MASTERCHEF'TE 1. VE 2. YARI FİNALİST KİM OLDU?

MasterChef 2022 sezonunda ilk dörde kalan isimler Metin, Ayaz, Kıvanç ve Görkem oldu. Burak Kaya ise sezona beşinci olarak veda etti. Çeyrek finalde ilk gündeki üç oyun sonrasında 1. yarı finalist Kıvanç oldu. İkinci günde en yüksek puanı toplayarak 2. yarı finalist ise Metin oldu.

MASTERCHEF 3. YARI FİNALİST KİM OLACAK?

Kıvanç ve Metin'in yarı finale çıkması sonrasında üçüncü ve son yarı finalist bu akşam belli olacak. Ayaz ile Görkem üç turda yapacakları yemekler ile şeflerden en yüksek puanı almaya çalışacak. 1 ile 10 arasında verilen puanlar sonrasında MasterChef'te son yarı finalist belli olacak.

Yalı Çapkını kadrosuna bir kişi daha katılıyor Magazin MasterChef ne zaman bitiyor, kaç bölüm kaldı? Magazin Survivor 2023 ne zaman başlıyor? Magazin Zeynep Bastık'ın beyaz külodu dillerde Magazin