MasterChef'te olaylı gece: 6 Ekim 2023 MasterChef AllStar'da dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayları kimler oldu?

MasterChef AllStar'da Somer Şefin deyimiyle "Bu kadar olaylı bir gece" daha önce yaşanmadı. 5 Ekim Perşembe akşamı ekrana gelen MasterChef Türkiye AllStar'ın 109. bölümünde 3. dokunulmazlık oyunu oynandı. Oyun sırasında Barış ve Barbaros'un kavgası ve Sergen ile Kıvanç'ın söz düellosu geceye damga vurdu. Bireysel dokunulmazlık oyununda ise kazanan yarışmacının önlüğü geri alındı. Peki, MasterChef son bölümde dokunulmazlığı kim kazandı, potaya kim girdi? İşte yaşananlar...

Abone ol

Sevilen yarışma MasterChef Türkiye son bölümü olaylı bir geceye şahitlik etti. MasterChef AllStar 109. bölümde 3. dokunulmazlık oyunu oynandı. 5 Ekim 2023 tarihli MasterChef son bölümde mavi takımda Barbaros ile Barış birbirine girdi. Diğer yandan Kıvanç ile Sergen'in birbirlerine sert sözleri sonrasında şeflerden ciddi uyarı geldi. Bireysel dokunulmazlık oyununda sonradan farkedilen bir hata, oylama gecesinin seyrini değiştirdi. Peki, MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı? MasterChef eleme adayları kim oldu?

BARBAROS İLE BARIŞ, DİSKALİFİYENİN UCUNDAN DÖNDÜ!

MasterChef AllStar son bölümde dokunulmazlık oyunu bitiminde mavi takımda kaptan Barbaros ile Barış arasındaki gerilim bir anda yükseldi. Barbaros ile Barış arasında tartışma, yemeklerin sunum sırası konusunda başladı. Barbaros'un sesini yükselttiğini ve el kol hareketleri yaptığını söyleyen Barış ile Barbaros arasındaki kavga, arkadaşlarının arasına girmesi ile sona erdi. Şefler, yarışmacılar arasında fiziki temas olması halinde diskalifiyenin kaçınılmaz olacağını belirtti.

SERGEN İLE KIVANÇ ARASINDA KOMPLEKS TARTIŞMASI

MasterChef'te dokunulmazlık oyunu sonrasında kırmızı takımdan Sergen, Mavi takımdan Ayaz'ın yanına geldi. Bu sırada Ayaz, yaptıkları yemeklerin yanında duruyordu. İkili arasındaki yemeklerin hangisinin kazanacağına dair sohbet sırasında Kıvanç'ın Sergen'in yorumları sonrasında tartışma başladı. Sergen ile Kıvanç arasındaki bu sert tartışma, şeflerin uyarısı ile karşılaştı. Şefler, takımların birbirlerinin masasına gidilmemesi gerektiğini, aksi durumda böyle durumların yaşanacağını söyledi ve yarışmacıları uyardı.

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef'te haftanın 3. dokunulmazlık oyununda şeflerin istediği yemekler, Kristof Kolomb'un Amerika'dan getirdiği ürünler ile menü idi. 50 dakika içinde iki takım da soğuk başlangıç, çorba, ara sıcak, iki farklı ana yemek, tatlıdan oluşan menüz hazırladı. Şeflerin tadımı sonrasında dokunulmazlığı kazanan kırmızı takım oldu.

MASTERCHEF'TE ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

MasterChef'te mavi takım bireysel dokunulmazlık için mutfağa girdi. Şefler, mumbar dolması istedi. 45 dakika sonrasında Tolga yemeği çıkaramadı. Ayaz, süre bittikten sonra yemeğin yanına baharat hazırladığı için değerlendirmeye alınmadı. Şefler, bireysel dokunulmazlığı kazanan ismin Tahsin olduğunu açıkladı. Fakat kayıtların izlenmesi sonrasında Tahsin'in süre bittikten sonra limon kesip tezgaha koyması nedeniyle dokunulmazlığı alındı. Oylamada iki aday çıkarıldı. Oylama sonucunda potaya giren isimler Eda ve Ayaz oldu.

Devrim Özkan'dan Lucas Torreira itirafı Magazin Esra Erol'da şoke eden olay! Adam ikiz bebeklerden birinin babası çıktı Magazin MasterChef'te kim diskalifiye olacak? İşte dokunulmazlığı kazanan takım ve eleme adayları Magazin Bomba iddia! Boşandıktan hemen sonra... Magazin