MasterChef'te ödül oyununu kim kazandı? MasterChef AllStar'da 100 bin para ödülünü kim kazandı?

MasterChef AllStar'da 100 bin para ödüllü oyunu kazanan isim belli oldu. Yedinci hafta ödül oyununda ilk önce takımlar karşılaştı. MasterChef ödül oyunu ikinci turunda ise kazanan takım yarışmacıları karşılaştı. Oyunda Çağatay'ın olmaması ise merak konusu oldu. Şeflerin kararı ile kazanan isim belirlendi. Peki, 25 Ağustos MasterChef AllStar'da ödül oyununu kim kazandı?

Abone ol

Sevilen yarışma MasterChef Türkiye ödül oyununu kazanan isim belli oldu. MasterChef AllStar sezonunda her hafta ödül oyununu kazanan isim 100 bin para ödülünü kazanıyor. Yarışmanın takipçileri, oyunda Çağatay'ın olmamasını merak edince şefler Çağatay neden yok açıkladılar. Peki, MasterChef'te 100 bin para ödülünü kim kazandı? İşte 25 Ağustos MasterChef AllStar ödül oyunu detayları...

MASTERCHEF'TE 100 BİN PARA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

MasterChef AllStar ödül oyunu ilk turunda takım olarak yarışıldı. İlk turda şefler, fındık ara ürünü ile soğuk başlangıç, çorba, ara sıcak, ana yemek ve tatlıdan oluşan menü yapmalarını istedi. Verilen süre sonunda ilk turda daha başarılı olan kırmızı takım, 2. tura geçti.

Masterchef AllStar ödül oyunu 2. turunda tatlı yapılmasını istedi. Süre sonunda öne çıkan üç isim Kıvanç, Tanya ve Eda oldu. Şeflerin kararı ile gecenin en iyi tatlısını hazırlayan Tanya, bu hafta 100 bin lira para ödülünü kazanan isim oldu.

ÇAĞATAY NEDEN YOKTU?

MasterChef'te ödül oyununda Çağatay'ın olmaması konusunda Somer şef açıklama yaptı. Kendilerinden izin aldığını söyledikleri Çağatay için "Çağatay arkadaşımız bugün de bizden izin istedi. Yarın kendisi inşallah her şey düzgün giderse bizlerle olacak. Bireysel oyunda." dedi.

 YENİ BÖLÜM FRAGMANI: SON ELEME ADAYI KİM OLACAK?

MasterChef AllStar'da bu akşam bireysel oyun ekrana gelecek. Potaya girmeyen yarışmacıların hepsi iki turlu oyunda sekizinci haftaya kalmayı garantilemek için çalışacak. Peki, MasterChef'te 7. eleme adayı kim olacak? 

Sinem Kobal'dan tatil pozları Magazin Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı deniz kazası geçirdi! Sağlık durumları nasıl? Magazin Atatürk filminin fragmanı sosyal medyayı ikiye böldü Magazin Son dakika! Ali ve Vuslat Sabancı kaza geçirdi Magazin