MasterChef'te ödül oyununu kim kazandı? 22 Aralık 2023 MasterChef AllStar'da ödülü kazanan isim

MasterChef'te ödül oyununu kazanan isim son bölümde belli oldu. Mavi takım ile kırmızı takım, sezonun son takım oyununda karşılaştı. 22 Aralık 2023 tarihli MasterChef AllStar'da 100 bin liralık ödül için seçilen ürünlerden yaratıcı tabaklar çıkarmaya çalıştı. İki turlu oyunda büyük ödülü kazanan ismi şefler belirledi. Peki, MasterChef'te ödül oyununu kim kazandı?

Abone ol

Büyük finaline bir hafta kalan MasterChef Türkiye AllStar'da sezonun son takım oyunu oynandı. Takımlar, son kez ödül oyunu için karşılaştı. MasterChef'in 22 Aralık 2023 tarihli son bölümde ödül oyununda yaratıcılık öne çıktı. İki turlu oyunda ilk turda takımlar yarıştı, ikinci tur ise bireysel oyuna döndü. Peki, MasterChef'te son ödül oyununu kim kazandı? 100 bin liralık ödül kimin oldu?

MASTERCHEF ÖDÜL OYUNU İLK TURUNDA NELER YAŞANDI?

MasterChef AllStar ödül oyununda yöresel ürünlerden yemekler yapıldı. Her takım sırayla ikişer tane ürün seçti. Bir ürünü de şefler verdi. Verilen bu ürünler ile yemekler yapıldı. Soğuk başlangıç, çorba, ara sıcak, ana yemek ve tatlıdan oluşan menü için ürünler karşılıklı olarak belirlendi. Soğuk başlangıç için nar, ara sıcak için kestane, çorba için sarımsak, ana yemek için tarhana seçildi. Şefler, tatlı için Antep baklavası istedi. Verilen süre ise 50 dakika idi.

Süre bitiminde yemekler şeflerin beğenisine sunuldu. Süre bitimi sonrasında mavi takımın bir yemeğinin olduğu tabağa düşen kılı almaları ve süre bitimi sonrasında tabağa dokunmama kuralı ihlali yaşandı. Yarışmacılar, oyun sonunda bu durumu itiraf ettiler. Şeflerin değerlendirmesi ile ilk turu 4-1 kırmızı takım kazandı.

MASTERCHEF'TE ÖDÜLÜ KİM KAZANDI?

Ödül oyunu ikinci turunda yarışmacılar, seçtikleri ürünler ile yaratıcı tabaklar çıkarmaya çalıştı. Esra, Batuhan, Eren ve Kıvanç verilen sürede en iyi kreatif yemekleri yapmaya çalıştı. Mavi takıma ceza olarak kırmızı takım yarışmacılarına yardımcılık yapmaları oldu. Süre bitiminde şefler, gecenin en başarılı tabağını çıkaran ismin Eren olduğunu açıkladı. Eren, 100 bin liralık ödülün sahibi oldu. 

Angelina Jolie'den BM'ye 'Gazze' tepkisi Magazin Sihirli Annem'in Tuğçe'sinden şoke eden 'uyuşturucu' itirafı Magazin MasterChef'te sezonun son dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu! Magazin Hızlı ve Öfkeli'nin yıldızına 'cinsel saldırı' suçlaması Dünya