MasterChef'te kim elendi?

MasterChef Türkiye'de elenen isim dün akşam belli oldu. Son altıya kalan isimlerden potaya giren dört yarışmacı, eleme gecesinde iki etapta mücadele etti. 25 Aralık Pazar akşamı ekrana gelen bölümde şeflerden en az puanı alan isim, MasterChef'ten elendi ve 2022 sezonu altıncısı oldu. Peki, MasterChef'te kim elendi?

Abone ol

MasterChef Türkiye 2022'de final mücadelesi tüm hızıyla sürüyor. MasterChef'te bu hafta potaya giren Burak Kaya, Görkem, Metin, Tolga isimlerdi. İki etaptan oluşan eleme gecesinde şeflerin verdiği puanlar ile yarışmaya altıncı olarak veda eden isim belli oldu. 25 Aralık MasterChef'te kim elendi, kim gitti? İşte detaylar...

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

MasterChef Türkiye eleme gecesi ilk turunda şefler, ana malzeme olarak kalkan balığı verdiği yarışmacılardan yaratıcı bir yemek yapmalarını istedi. Bu tur sonunda Metin 18, Tolga 17, Burak Kaya 15, Görkem 14 puan aldı.

Eleme gecesi ikinci turunda ise Danilo şefin imza tabağı Tournedos Rossini yemeği vardı. Süre sonunda şeflerin tadım yaptıktan sonra verdiği puanlar ile Metin 41 puana, Tolga 32 puana, Burak Kaya 33 puana, Görkem ise 35 puana yükseldi. Böylece MasterChef Türkiye'ye veda eden isim Tolga oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE 2022 NE ZAMAN BİTECEK?

MasterChef'te 2022 sezonu bitmesine çok az kaldı. Son beşe kalan yarışmacılar, bu hafta bireysel performans gösterecek. Takım oyununun olmayacağı bu haftanın sonunda bir kişi daha elenecek ve son dört belli olacak.

Ocak 2023 ilk haftasında şef ceketi giyecek son dört yarışmacı, yine bireysel performanslar ile finale kalmaya çalışacak. İlk olarak dördüncü isim, sonrasında üçüncü belli olacak.

Son ikiye kalan iki yarışmacı, büyük finalde karşılaşacak ve MasterChef 2023 şampiyonu belli olacak. Final geçen seneki gibi olursa iki günde yapılacak. İlk gün banttan, ikinci gün ise canlı olarak yayınlanacak. MasterChef 2022'nin tahminen 5-6 Ocak'ta sona ermesi bekleniyor.

Ayça Ayşin Turan kimdir, kaç yaşında, nereli? Magazin Survivor 2023 yarışmacısı Barış Telli hakkındaki bilgiler Magazin Sürpriz yakınlaşma Magazin Demet Akalın'dan Survivor tepkisi Magazin