MasterChef'te kim elendi? 24 Eylül 2023 MasterChef AllStar'da kim gitti, kim elendi?

MasterChef'te elenen isim son bölümde belli oldu. 24 Eylül 2023 tarihli MasterChef AllStar'da iki turlu eleme gecesi ekrana geldi. Potaya giren 7 yarışmacı, sonraki haftaya kalmak için mücadele etti. Peki, MasterChef'te kim elendi, kim gitti?

Abone ol

MasterChef AllStar'da veda eden isim belirlendi. 24 Eylül 2023 MasterChef AllStar 98. bölümde eleme gecesi yayınlandı. MasterChef Türkiye'nin 11. haftada oynanan takım oyunları sonrasında potaya giren eleme adayları müthiş bir mücadele verdi. Eleme gecesinde en başarısız tabağı çıkaran isim MasterChef'ten elendi. İşte MasterChef eleme gecesinde yaşananlar...

MASTERCHEF ALLSTAR'DA ELEME ADAYLARI KİMLERDİ?

MasterChef AllStar'da bu hafta takım oyunlarında mavi takım 2-1 galip geldi. Takım oyunları sonrasında Barbaros, Dilara, Sergen, Azize, Kerem ve Sefa girdi. Bireysel oyun sonrasında 7. eleme adayı da Tanya oldu.

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

MasterChef'te eleme gecesi ilk turunda şefler, yaban turp ve çubuk tarçın ile kreatif yemek yapılması istendi. Verilen süre 45 dakika idi. Süre sonunda yemekler şeflere sunuldu. Değerlendirmeler sonrasında ilk turda en başarılı isim Sergen olurken onu Barbaros ve Dilara oldu.

MasterChef AllStar eleme gecesi ikinci turunun yemeği Danilo şefin imza tabağı "La Melanzane e la ricotta" oldu. Şefler, bu yemek için 50 dakika süre verdi. Bu turda en başarılı isim Tanya oldu. Ardından potadan çıkan Azize oldu. Sona kalan iki isim arasında daha az başarılı olan Sefa, MasterChef AllStar'dan elenen isim oldu.

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'in sosyal medya kazancına bir bakın! Magazin Ünlü şarkıcının kafasına çakmak atıldı! Magazin Milyoner Rabia Birsen Göğercin yarışma sürecini anlattı Magazin Survivor All Star 2024 kadrosunda kimler var, ne zaman başlıyor? Magazin