MasterChef'te kim elendi? 23 Temmuz 2023 Masterchef Allstar’a veda eden 2. isim

MasterChef'te elenen isim dün akşam belli oldu. MasterChef AllStar'da potaya giren yedi isim, yarışmada kalabilmek için iki turlu oyunda mücadele etti. Peki, MasterChef AllStar'da kim elendi?

Abone ol

MasterChef AllStar tüm heyecanıyla devam ediyor. TV8 ekranlarından ilgiyle takip edilen MasterChef Türkiye'de ikinci haftanın eleme oyunları kıran kırana geçti. Elenen ismi, Danilo şefin imza tabağı "Çıtırlık" belirledi. İşte 23 Temmuz 2023 MasterChef AllStar'a veda eden isim...

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

MasterChef AllStar'da bu hafta potaya giren isimler; Eda, Burcu, Çağatay, Mert, Gamze, Ayaz ve Büşra idi. Şefler, ilk turda keçi sütü ve isot salçası ile yaratıcı bir yemek yapmalarını istedi. 45 dakika süre sonunda ilk turda en başarılı tabağı yapan Eda oldu. Onunla birlikte Büşra ve Mert de potadan çıktı.

Eleme gecesinin ikinci turunda istenilen yemek Danilo Zanna şefin "Çıtırlık" adlı imza tabağı oldu. Enginar merkezli yemeği en iyi yapan isim Ayaz oldu. Onu Çağatay ile Gamze takip etti. Gecenin sonunda MasterChef AllStar'dan elenen isim Burcu oldu.

Tuba Büyüküstün'ün İngilizce şovu Magazin Lana Del Rey, akıllara gelmeyecek bir yerde görüldü Magazin Herkesin dilinde! Ali Cabbar çalıntı mı? Magazin 'Torunun olayım' dedirten görüntüler! Kobra Murat altın yağdırdı Magazin