MasterChef'te kim eleme adayı oldu? 22 Kasım MasterChef All Star'da 2. dokunulmazlığı kim kazandı? 3. kaşık kime atıldı?

MasterChef Türkiye All Star'da sezonun 3. kaşığı, son bölümde oynanan 2. dokunulmazlık oyununda atıldı. 22 Kasım 2023 tarihli MasterChef son bölümde üçerli düellolar ile dokunulmazlık oyunu oynandı. Oyun sırasında Danilo Zanna'nın attığı kaşık geceye damgasını vurdu. Peki, MasterChef'te eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı hangi kazandı, 3. kaşık kime atıldı?

Abone ol

Sevilen yarışma MasterChef Türkiye All Star'da 157. bölüm geride kaldı. Mavi takım ile Kırmızı takım, haftanın 2. dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. 22 Kasım 2023 tarihli MasterChef All Star son bölümde üçerli düellolarda dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu. Sezonun 3. altın kaşığı Danilo şef tarafından atılırken haftanın 3. ve 4. eleme adayı belli oldu. İşte MasterChef All Star son bölümde yaşananlar...

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef 157. bölümde dokunulmazlık oyunu konsepti üçerli düellolar yapıldı. Takımlar kendi seçtikleri ürünler ile yaratıcı başlangıç, ana yemek ve tatlı yaptılar. Süre sonunda şefler yemekleri değerlendirdi. Rakibine göre daha iyi yemekler çıkaran kırmızı takım, 2. dokunulmazlık oyununu kazandı.

3. ALTIN KAŞIK KİME ATILDI?

MasterChef'te sezonun 3. kaşığı, dokunulmazlık oyunu sırasında Danilo şef tarafından atıldı. Daha önce Barbaros ve Hasan'ın kazandığı altın kaşığın üçüncüsü Dilara için atıldı.

MASTERCHEF'TE ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

Takım oyununu kaybeden mavi takım, bireysel dokunulmazlık oyunu için mutfağa girdi. Şefler, yarışmacılardan bir tepsi sütlü nuriye yapmalarını istedi.

Süre sonunda en iyi sütlü nuriye yapan Esra, bireysel dokunulmazlığı kazandı. Esra, 3. eleme adayı olarak potaya Hasan'ı gönderdi. Oylamada ise 4. eleme adayı Alican çıktı.

Dilan Polat'ın yakın arkadaşı Eylül Öztürk mal varlığını açıkladı Magazin Dilan Polat'ın avukatı kendisine bakın ne gönderdi Magazin MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı, eleme adayları kimler oldu? Magazin Filiz Akın’dan kötü haber Magazin