MasterChef'te ilk dokunulmazlığı kim kazandı? MasterChef All Star eleme adayları kimler oldu?

MasterChef All Star'da sezonun ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. MasterChef 11 Temmuz bölümünde yöresel yemeklerin yapıldığı gecede dokunulmazlığı kaybeden takımdan potaya giren isim belli oldu. Peki, MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kimler oldu?

Abone ol

MasterChef Türkiye All Star'da sezonun ilk eleme adayı belli oldu. 11 Temmuz Salı akşamı Mavi takım ile Kırmızı takım, ilk dokunulmazlık oyununda karşılaştı. Şefler, takımlardan 55 dakika içinde yedi çeşit yöresel yemek yapmalarını istedi. Tadım sonrasında dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu. Kaybeden takım da potaya giren isimler oylama ile belirlendi. İşte MasterChef son bölüm detayları...

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Sezonun ilk dokunulmazlık oyununda 7 bölge 7 yemek oyunu oynandı. 55 dakika içerisinde Akdeniz bölgesinden Grida buğulama, Anadolu bölgesinden yeni dünya kebabı, iç Anadolu’dan Çirleme, Karadeniz’den karalahana sarma, doğu Anadolu’dan çökelekli hingel, Ege’den Çiporta ve Marmara’dan ciğer sarma yemekleri istendi.

Şeflerin tadımı ve oylaması sonucunda Mavi takım, yedi yemekten 5'ini daha başarılı yaptı ve dokunulmazlığın sahibi oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takım, bireysel dokunulmazlık oyununa çıktı. Oyunda şefler, 45 dakika içerisinde 2 ana ürün olan deniz börülcesi ve Baby ahtapot ile kreatif bir tabak hazırlamalarını istedi. En başarılı tabağı çıkaran Çağatay, bireysel dokunulmazlığı kazandı.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Kırmızı takımda bireysel dokunulmazlığı kazanan Çağatay, eleme adayı olarak Batuhan'ı seçti. Oylamada ise Büşra ile Berker aynı sayıda oy aldı. Kaptan Eray'ın seçimi ile potaya giren ikinci isim Berker oldu.

Eurovision Özkan Uğur'u paylaştı Magazin Serkan Kaya'dan eşiyle ilgili tepki çeken sözler Magazin Özkan Uğur'a veda: Böyle bırakılmaz ki... Gündem MasterChef All Star'da sezonun ilk takımları belli oldu! Magazin