MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, potaya kimler girdi?

MasterChef AllStar'da yeni haftanın ilk dokunulmazlık oyunu ile 1. ve 2. eleme adayı belli oldu. MasterChef'te mavi takım ile kırmızı takım arasında oynanan dokulmazlık oyununda Provasal mutfaktan yemekler yapıldı. Kıyasıya mücadele sonunda kaybeden takımdan iki kişi eleme potasına girdi. Peki, MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kimler oldu?

Abone ol

Masterchef Allstar 8 Ağustos bölümünde neler yaşandı? Kaptanlık oyununu kazanan ve Mavi takım kaptanı Sergen ile Kırmızı takım kaptanı seçilen Barbaros'un takımları karşılaştı. MasterChef Türkiye son bölümde İspanya'dan İtalya'da kadar yöresel yemekler yapıldı. Şeflerin tadımı ise dokunulmazlık oyununu kazanan takımı belirledi. Peki, MasterChef'te eleme adayları kimler oldu, potaya kimler girdi?

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef AllStar'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununda Provansal mutfak denilen İspanya’dan İtalya’ya uzanan yöresel yemekler istendi. 45 dakikada yapılması istenen yemekler; Pan Con Tomato, Panisses ve Ailoli sos, Quiche Provencale, Nicoisse salatası, Encornets Farcis, Bouillabaisse ve Xuixo idi.

Süre sonunda yedi yemekten beşinde daha başarılı olan mavi takım, 1. dokunulmazlık oyununu kazandı.

MASTERCHEF'TE BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takım yarışmacıları, bireysel dokunulmazlık oyununuda "kağıtta levrek" yemeği ile yarıştı. 40 dakika süre sonunda en iyi tabağı çıkaran Tanya, dokunulmazlığın sahibi oldu.

MASTERCHEF'TE ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Tanya, kırmızı takımdan potaya gönderdiği Eda, 1. eleme adayı oldu. Oylama ile potaya giren Çağatay ise 2. eleme adayı oldu.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun Pusat'ı kasa başında! Görenler şaştı kaldı Magazin Nagihan Karadere: Botokslarımı estetik sandılar Gündem Erkin Koray'ın duyunca çok şaşıracağınız yönleri Gündem Rock müziğinin 3 duayeni buluştu Magazin