MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayları kimler oldu?

MasterChef AllStar'da haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu son bölümde ekrana geldi. Mavi takım ile kırmızı takım, bir kez daha karşılaştı ve dokunulmazlık mücadelesi verdi. 17 Ağustos MasterChef Türkiye bölümünde 5 ve 6. eleme adayları belli oldu. Peki, MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı, eleme adayları kimler oldu?

Abone ol

MasterChef AllStar'da altıncı haftanın dördüncü gününde 3. dokunulmazlık oyunu oynandı. TV8 ekranlarından ilgiyle takip edilen yarışmada deprem kahramanları konuk oldu ve takımlara oyladı. 6 konuğun verdiği oyunda kazanan takımı son yemek belirledi. Peki, MasterChef 17 Ağustos bölümünde dokunulmazlığı kim kazandı, potaya kimler girdi? İşte son bölümde yaşananlar...

MASTERCHEF'TE SON DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef AllStar'da 3. dokunulmazlık oyununda 17 Ağustos Gölcük depremi anıldı ve 6 Şubat Kahramanmaraş depreminde canla başla mücadele eden 6 isim konuk oldu.

Şefler, takımlardan Muhammara ve biberli ekmek, analıkızlı, karışık kuru dolma, Gavurdağı salatası tepsi kebabı, astarlı sütlaç ve lahmacun yapmalarını istedi. 50 dakika süre sonunda konukların verdiği oyların sayımı ile kazanan takım belli oldu. Oylama sonucunda 22-20 kazanan kırmızı takım, haftayı 3-0 galip kapattı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takım, bir kez daha bireysel dokunulmazlık için tezgahların başına geçti. Sıfır atık ürünleri ile yaratıcı tabak için verilen süre 45 dakika oldu. Süre sonunda şeflerin kararı ile bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Gamze oldu.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Gamze'nin seçtiği isim Azize, haftanın 5. eleme adayı olarak potaya girdi. Oylamada ise potaya giren 6. eleme adayı Rıfat oldu.

MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, kimler potaya girdi? Magazin Gülden Karaböcek çorbacıda sahneye çıktı Magazin Sergen Yalçın gece kulübü tanıtımından çıktı! Magazin MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, kimler potaya girdi? Magazin