MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı?

MasterChef'te son dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. Böylece haftanın 3. eleme adayı belirlendi. 16 Aralık'ta ekrana gelen MasterChef son bölümde takımlar, dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşadı. Peki, MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim oldu?

Abone ol

Ekranların en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye'de sezon finaline az bir zaman kaldı. Yarışmanın dün akşam ekrana gelen son bölümünde haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. MasterChef'te dokunulmazlığı kazanan takım ve potaya giren 3. eleme adayı belli oldu. İşte MasterChef Türkiye 2022 son bölümde yaşananlar...

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef'te dokunulmazlık oyunu üç etaptan oluşuyordu. İlk etapta Türk mutfağından kendi seçecekleri başlangıç, ana yemek ve tatlı yapmaları istendi. Verilen süre 30 dakika idi fakat bir takım daha önce bitirmesi halinde kornaya basabilir, böylece diğer takımın bitirmesi için 1 dakikası kalmış olacaktı. Bu şekilde oynanan dokunulmazlık oyununda ilk etabı kazanan Kırmızı takım oldu. Fakat Mavi takım, önce durumu eşitledi. Son oyunu da kazanarak dokunulmazlığı kazandı. Böylece Yağız'ın kaptan olduğu mavi takım, haftayı 3-0 kapatmış oldu.

3. ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef'te son dokunulmazlık oyununu da Mavi takım kazanınca potaya giren 3. eleme adayı Ayaz oldu.

4. ELEME ADAYI MAVİ TAKIMDAN!

Haftayı 3-0 galip kapatan Mavi takım, bu akşam bireysel dokunulmazlık oyunu oynanacak ve 4. eleme adayı belli olacak. Kırmızı takımdan 3 kişinin de potaya girdiği haftada Mavi takımdan kimin eleme adayı bu akşam belli olacak.

'Ronaldinho iki sevgilisiyle birlikte yaşıyor' Magazin Survivor 2023 yarışmacısı Murat Eken kimdir? Magazin Survivor'ın 3. ismi belli oldu Magazin Algı Eke: Oyunculuğu bırakmadım, buradayım! Magazin