MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı, eleme adayları kimler oldu?

MasterChef AllStar'da haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu dün akşam ekrana geldi. Tüm heyecanıyla devam eden MasterChef'te potaya girmek isteyemen yarışmacılar, kıyasıya mücadele verdi. 23 Ağustos MasterChef AllStar'da Viyana şinitzeli en iyi yapanlar takıma sayı kazandırdı. Peki, MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayları kimler oldu?

Abone ol

Sevilen yarışma MasterChef Türkiye AllStar'da 2. dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. MasterChef'in 23 Ağustos bölümünde dokunulmazlık oyunu farklı bir düelloya sahne oldu. Tüm eşleşen yarışmacılar tek bir yemek yaptı: Viyana şinitzeli. Verilen süre sonunda dokunulmazlığı farklı bir skorla kazanan takım elde etti. Kaybeden takımdan ise iki kişi potaya girdi. Peki, MasterChef AllStar'da dokunulmazlığı kim kazandı, kimler eleme adayı oldu?

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef AllStar'da 2. dokunulmazlık konsepti düello ve yemek ise Viyana şinitzeli idi. Eşleşen tüm yarışmacılar, 40 dakika içinde rakibinden daha iyi şekilde hazırlamaya çalıştı. Süre sonunda şeflerin tadımı ile Kırmızı takım, 8-2 gibi farklı bir skorla dokunulmazlığı kazandı. Böylece yedinci hafta Kırmızı takım 2-0 öne geçti.

MASTERCHEF'TE BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Dokunulmazlığı kaybeden Mavi takım yarışmacıları, bir kez daha mutfağa girdi ve bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Oyunda şefler Eton Mess yemeği yapmalarını istedi. Verilen süre 50 dakika idi. Süre bitiminde şefler tadım yaptıktan sonra kararlarını açıkladı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Alican oldu.

MASTERCHEF'TE ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Mavi takımda bireysel dokunulmazlığı kazanan Alican, 3. eleme adayı olarak Dilara'yı potaya gönderdi. Oylama sonucunda potaya giren Ayaz, 4. eleme adayı oldu.

MASTERCHEF YENİ BÖLÜM FRAGMANI

MasterChef AllStar'da sezonun ilk dış çekimi Azerbeycan'da yapılacak. Yarışmacılar, kardeş ülkede 3. dokunulmazlık oyunu için mücadele verecek. İşte yeni bölüm fragmanı...

Kim Milyoner Olmak İster'in büyük ödülüne revize Magazin MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı, eleme adayları kimler oldu? Magazin Dünyaca ünlü F1 pilotu Kapadokya'da Magazin Trafik kazası geçirdi Magazin