MasterChef'te ana kadroya kim girdi? MasterChef All Star ana kadro yarışmacıları

MasterChef'te ana kadroya giren 9. isim belli oldu. MasterChef All Star'da bu hafta 2020 yarışmacıları mücadele ediyor. Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'ya Ömür Akkor'un eşlik ettiği son bölümde kazanan isim belli oldu.

Abone ol

MasterChef Türkiye All Star sezonu tüm heyecanıyla devam ediyor. Önceki beş sezon yarışan isimler, MasterChef All Star ana kadrosuna girmeye çalışıyor. İki turda şeflerin beğenisini kazanan isim, önlüğü giymeye hak kazanıyor. Peki, MasterChef'te ana kadroya kim girdi?

MASTERCHEF'TE ANA KADROYA KİM GİRDİ?

MasterChef All Star 10. bölümde ilk turda yarışmacılardan Fransa mutfağından ‘Tourte Lorraine’i 55 dakika içerisinde yapmaları istendi. Celal, Duygu, Eray, Sedat 2. tura çıkmayı başardı.

İkinci turda yaratıcılık oyununda patlıcan ve Kore salçası Gochujang ile 45 dakika içerisinde yemek hazırlanması istendi. Eray, Denge isimli tabağı ile rakiplerini eledi ve MasterChef Allstar kadrosuna 9. yarışmacı olarak katıldı.

MASTERCHEF ALL STAR KADROSUNA KİMLER GİRDİ?

MasterChef All Star'da ilk hafta 2018-2019 sezonunda ana kadroya girenler; Güzide, Suna, Eda, Batuhan ve Rıfat olmuştu.

İkinci haftada 2020 sezonu yarışmacılarında ise Tanya, Sefa ve Esra ana kadroya giren isimler oldu. 9. isim olarak Eray ana kadroya girdi.

Beyazıt Öztürk'ten 'Beyaz Show' paylaşımı: Beyaz Show ne zaman, hangi kanalda başlıyor? Magazin Estetik operasyon sonrası neredeyse gözlerini kaybetti! Magazin Teoman'dan para itirafı: Meğer harçlık usulü... Magazin Deniz Uğur kimdir? Reha Muhtar'ın eski eşi Deniz Uğur oynadığı diziler, filmler Magazin