MasterChef'te ana kadroya kim girdi? 2023 MasterChef All Star'ın 17. yarışmacısı

MasterChef'te ana kadroya giren isim belli oldu. MasterChef Allstar son bölümde 2022 sezonu yarışmacıları ana kadroya girmek için yarıştı. Mehmet Şef ve Danilo Şefe bu hafta Şef Osman Sezener eşlik ediyor. Peki, MasterChef'ta ana kadroya kim girdi?

Abone ol

MasterChef Türkiye AllStar'ın ana kadrosuna giren 17. isim belli oldu. 3 Temmuz Pazartesi akşamı ekrana gelen MasterChef son bölümde yarışmacılar kıyasıya mücadele verdi. Osman Sezener'in konuk şef olarak katıldığı son bölümde MasterChef AllStar ana kadrosuna giren 17. isim belirlendi.

MASTERCHEF'TE ANA KADROYA KİM GİRDİ?

Şefler, yarışmacılardan Ömür şefin imza tabağı olan Uskumru tarator tabağını ekmek içli sarımsaklı tarator ve yanında çıtır yufkasıyla beraber istediler. 40 dakika süre sonunda ikinci tura geçen isimler belli oldu.

Yaratıcılık oyununa geçen isimler Ayaz, Tolga, Melih, Kaan, Büşra, Gamze, Serpilay ve Yağız oldu. Yaratıcılık oyununda şefler yarışmacılardan iki ana ürün yeşil fasulye ve kuru börülce ile 45 dakika içerisinde creative bir tabak hazırlamalarını istediler.

Son ikiye kalan Melih ile Büşra arasından ana kadroya giren yarışmacı sarmallı fasulye harç ve börülce tabanlı vejetaryen tabağıyla Büşra oldu.

Bakirelik testi paylaşımına tepkiler yağdı Magazin Kardeşinin klibi tepki çekti! Magazin Cem Karaca'nın hayatı film oluyor Magazin Zihni Göktay'dan muhalefete ağır eleştiriler Magazin