MasterChef'te 3. ceketi kim kazandı? 27 Aralık 2023 MasterChef AllStar'da 3. şef ceketini alan kim oldu?

MasterChef'te 3. ceketi alan isim son bölümde belli oldu. TV8 ekranlarından ilgiyle izlenen MasterChef Türkiye AllStar'ın 192. bölümünde beş yarışmacı, 3. şef ceketi için mücadele etti. Konuk şef ise Osman Sezener idi. Günün sonunda en yüksek puanı toplayan isim ismi yazılı ceketi kazandı. İşte 27 Aralık 2023 tarihli MasterChef AllStar son bölümde yaşananlar...

Abone ol

Final tarihi yaklaşan MasterChef Türkiye AllStar'da finalistler teker teker belli oluyor. Beş şef ceketinden üçüncüsü alan isim MasterChef'in 192. bölümünde belli oldu. 27 Aralık 2023 Çarşamba akşamı Şef Osman Sezener'in de konuk olduğu son bölümde Kıvanç, Esra, Sergen, Eren, Hasan ismi yazılı ceketi alıp yukarı çıkmak için efor sarf etti. Günün sonunda şef ceketini alan isim, rakiplerine fark attı ve şu ana kadar ki en yüksek puanı toplamayı başardı. Peki, MasterChef'te 3. ceketi kim kazandı?

MASTERCHEF İLK TURUNDA KİM KAÇ PUAN ALDI?

Final haftası üçüncü günü ilk turunda şefler, yarışmacılara ançuez, greyfurt, siyah pirinç verdi. Ve bu ana ürünler ile 45 dakika içinde yaratıcı tabaklar çıkarmasını istedi. Yarışmacılar kolları sıvadı, tezgahlarının başına geçti ve en lezzetli ve güzel yaratıcı bir tabak çıkarmaya çalıştı.

Süre sonunda şefler, tadım yapıp yarışmacılara puanlarını verdi. İlk turun sonunda puan dağılımı şöyle oldu;

Eren 24, Hasan, 18, Sergen 20,5, Esra 22, Kıvanç 19,5 puan

MASTERCHEF'TE 3. CEKETİ KİM KAZANDI?

İkinci turda konuk şef Osman Sezener'in imza tabağı vardı. Ördek Kebabı isimli yemek için yarışmacılara bir saat süre verildi. Zor, detaylı, incelikli yemeği yapmak için yarışmacılar tüm hünerlerini sergiledi. Konuk şef ile birlikte yapılan yemekler değerlendirildi.

İkinci turun sonunda yarışmacıların puan dağılımı şöyle belirlendi;

Eren 46,5, Hasan 41, Sergen 43, Esra 53, Kıvanç 44,5 puan

Bu sonuçla Esra, günün en yüksek puanını toplayarak 3. şef ceketini kazandı. Esra'ya ceketi konuk şef Osman Sezener giydirdi. Çok duygulanan Esra, annesine verdiği sözü yerine getirdiğini dile getirdi.

4. CEKETİ KİM ALACAK?

Ünlü oyuncunun eski hali şaşırttı Magazin İki yönetmenin sert kavgası Magazin Merve Boluğur ülkeyi terk ediyor! Magazin Annesinin mezarını kazanlar için harekete geçti Magazin