MasterChef'te 2. dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 28 Eylül 2023 MasterChef AllStar eleme adayları kimler oldu?

MasterChef AllStar son bölümde 2. dokunulmazlık oyunu ile haftanın 3. ve 4. eleme adayları belli oldu. Şampiyonların katıldığı haftada MasterChef'te heyecan dorukta. Takımlar, üçer yarışmacıları ile düelloya girdi. Müthiş mücadelede kazanan takım kurtulurken diğer takımda ise potaya gidenler belli oldu. Peki, MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kimler oldu?

Abone ol

Sevilen yarışma MasterChef AllStar'da şampiyonların dahil olması ile heyecan ve gerilim yükseldi. Mavi takımda bir, kırmızı takımda üç şampiyonun olduğu haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu, MasterChef'in 28 Eylül 2023 tarihli 101. bölümünde ekrana geldi. Karşılıklı atışmalar sonrasında oynanan takım oyunu ile potaya girenler belirlendi. Peki, MasterChef son bölümde dokunulmazlığı hangi takım kazandı, potaya kimler girdi?

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'nin son bölümünde haftanın 2. dokunulmazlık oyunu oynandı. Oyunda şefler, on çeşit soslu tavuk hazırlanmasını istedi. Düello şeklinde yapılan oyunda şeflerin belirlediği yarışmacılar, en iyi tabağı sunmaya çalıştı. Verilen süre ise 15 dakika idi. Şeflerin değerlendirme sonunda mavi takım, dokunulmazlığı kazanarak skoru 1-1 yaptı.

MASTERCHEF'TE ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Takım oyunu sonrasında kırmızı takım, bireysel dokunulmazlık oyunu için mutfağa girdi. Oyunda ana ürün deniz fasulyesi ile kaya koruğu oldu. 45 dakika içinde kreatif tabaklar çıkaran yarışmacılar arasında şeflerin en beğendiği yemek, Tolga'nın oldu.

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Tolga'nın potaya gönderdiği Kıvanç, haftanın 3. eleme adayı oldu. Oylamada ise potaya giden isim Esra, 4. eleme adayı oldu.

"Yerin benim yanım olsun" Magazin Kurtlar Vadisi geri mi dönüyor? Magazin Seda Fettahoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Magazin Başarılı oyuncu parkta ölü bulundu Magazin