MasterChef Yağız Özçelik kimdir?

MasterChef Türkiye'de bu hafta elenen isim Yağız oldu. MasterChef Yağız, ana kadroya onuncu olarak girmişti. Peki, MasterChef Yağız kimdir, kaç yaşında nereli?

Abone ol

Yağız Özçelik, MasterChef'e 7. olarak veda etti. Yarışmada ilk mavi takım kaptanı olan ve kaptanlığı yaptığı takımın hiç kaybetmediği MasterChef Yağız kimdir, kaç yaşında, nereli merak ediliyor. İşte MasterChef Yağız Özçelik hakkındaki bilgiler...

MASTERCHEF YAĞIZ ÖZÇELİK KİMDİR?

Yağız Özçelik, 22 yaşında ve aslen Düzcelidir. Mutfağa olan ilgisi küçük yaşlarda başlayan yarışmacı, Ticaret Lisesi'ne gitti, ardından Akçakoca Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'ne geçiş yaptı.

Bolu'da aşçılık eğitimi alan Yağız MasterChef Türkiye’nin ilk etabında baby sebzeli levrek hazırladı. Mehmet, Danilo ve Somer şeflerden 3 evet oyu alarak ikinci tura çıkmaya hak kazandı.

Düellolarda Aydan ve Naki ile eşleğen MasterChef Yağız, şeflerin istediği acılı buffalo kanat ve blue cheese sos tabağını en iyi ahzırlayan isim oldu ve rakiplerini geride bırakarak ana kadro seçmelerine katılmak için bir üst tura çıktı.

MASTERCHEF YAĞIZ’IN INSTAGRAM HESABI

Sosyal medya platformu Instagram’da @yagizozcelk kullanıcı adıyla yer alan MasterChef Yağız’ın 58.7 K takipçisi bulunuyor.

MasterChef'te kim elendi, kim gitti? Magazin Çayçı Hüseyin Alpaslan Özmol kimdir, kaç yaşında, nereli? Magazin Çaycı Hüseyin'in acı günü Magazin Nusret? Eee yok artık Magazin