MasterChef Türkiye Ünlüler yarışıyor özel bölümü ne zaman?

MasterChef Türkiye, ünlülerin yarışacağı iki özel bölümle ekrana geliyor. Fenomen yarışma programı, 2022 sezonunda Metin Vural'ın şampiyonluğu ile sona erdi. Şimdi ise tezgahlarda ünlüler yer alacak ve mutfak hünerlerini sergileyecek. Peki, MasterChef Türkiye Ünlüler özel bölümü ne zaman? MasterChef Ünlüler özel bölümünde kimler var?

Abone ol

MasterChef Türkiye 2022 sezonu sona erdi ve şampiyon Metin Vural olmuştu. TV8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye, ünlülerin yarışacağı özel bölüm ile ekrana geliyor. Peki, MasterChef Türkiye Ünlüler Yarışıyor özel bölümü ne zaman? MasterChef Ünlüler özel bölümünde kimler var?

MASTERCHEF TÜRKİYE ÜNLÜLER YARIŞIYOR ÖZEL BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüriliğini ve sunuculuğunu yaptığı MasterChef Türkiye'de Ünlüler yarışacak. Ünlüler Yarışıyor özel bölümü, 13 Ocak Cuma ve 14 Ocak Cumartesi günü ekrana gelecek.

MASTERCHEF ÜNLÜLER ÖZEL BÖLÜMÜNDE KİMLER YARIŞACAK?

MasterChef Ünlüler Özel bölümünde, ünlüler iki ayrı takımda yarışacak. Bir takımda Gizem Hatipoğlu, Cemal Can, Danla Bilic, Begüm Öner, Tanem Sivar, Merve Oflaz, Buse Varol, Mansur Ark, Nez ve Ceyhun Fersoy yarışırken, diğer takımda Fulya Zenginer, Saadet Özsırkıntı, Kadir Çöpdemir, Burcu Kara, Kubat, Hande Subaşı, Furkan Dede, Tenor Murat Karahan, Murat Kosova ve Fırat Aydınus yarışacak.

MASTERCHEF TÜRKİYE 2022 ŞAMPİYONU KİM OLDU?

MasterChef Türkiye 2022 sezonu, Temmuz ayında 1. eleme turu ile başladı. Ana kadro yarışmacıları belirlendikten sonra her hafta bir yarışmacının elendiği MasterChef Türkiye'de finale Kıvanç ve Metin kalmıştı. Bu iki yarışmacının finalde mücadelesinde ise kupayı kaldıran Metin Vural, MasterChef 2022 şampiyonu oldu.

Cansu Dere fenalaştı Magazin Emrah Serbes tahliyesinin ardından ilk kez görüntülendi Magazin Avrupa Yakası'nın Volkan'ı Ata Demirer'den itiraf Magazin Ece Ronay'dan boşanma kararı Magazin