MasterChef şampiyonu kim oldu?

MasterChef şampiyonu kim oldu? TV8 ekranlarından ilgiyle takip edilen MasterChef Türkiye'de dün akşam final heyecanı yaşandı. Finale kalan Metin ile Kıvanç arasındaki mücadele soluksuz izlendi. Büyük heyecanın yaşandığı yarışmada Somer Şef, gelecek sene MasterChef All Star yapılacağı müjdesini verdi. Peki, MasterChef şampiyonu kim oldu? MasterChef 2022 şampiyonu ödülü neydi? MasterChef Türkiye'de birinci kim oldu?

Abone ol

MasterChef Türkiye'de altı ay süren uzun mücadele dün akşam sona erdi. Binlerce kişi arasında ana kadroya giren ve burada yarışmacıları tek tek eleyen Kıvanç ile Metin, finale vardı. 10 Ocak Salı MasterChef final bölümünde Metin ile Kıvanç, üç menüden en çok puanı alarak şampiyonluk mücadelesi verdi. Şeflerin verdiği puanlar sonrasında MasterChef 2022 şampiyonu belli oldu. İşte MasterChef Türkiye birincisi ve birincilik ödülü...

MASTERCHEF 2022 ŞAMPİYONU KİM OLDU?

MasterChef Türkiye finalinde Kıvanç ile Metin, Türk mutfağı ve uluslararası bir menü yorumlaması yaptı. Bu menü başlangıç, ana yemek ve tatlıdan oluşuyor. İlk turda Kıvanç 20, Metin 18 puan aldı. İkinci turda Metin 24 puan alarak 42 puana yükseldi. Kıvanç ise 21 puan alarak 41 puana çıktı.

MasterChef final bölümü son turunda ise yarışmacılar, şef tabaklarını hazırladılar. Canlı yayında yapılan bu turda heyecan doruktaydı.

Kıvanç, Somer Şef'ten 8, Danilo Şef'ten 8, Mehmet Şef'ten 8 puan alarak 65 puana ulaştı.

Metin, Somer Şef'ten 9, Danilo Şef'ten 10, Mehmet Şef'ten 9 puan alarak 70 puana ulaştı.

Bu yemeklerin tadımı ve şeflerin değerlendirmesi sonrasında Metin 70 puana, Kıvanç ise 65 puana yükseldi. Böylece MasterChef 2022 şampiyonu Metin oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ NEYDİ?

MasterChef şampiyonu olan Metin Yavuz, kupanın yanında lüks bir otomobilin sahibi oldu.

MASTERCHEF ALL STAR MÜJDESİ!

MasterChef Türkiye'de final heyecanı yaşanırken canlı yayın anında Somer Şef, gelecek sene All Star olacağı müjdesini verdi. Yarışmaya konuk olarak katılan eski yarışmacıların birçoğu All Star olması halinde katılacaklarını ifade etti. Fakat MasterChef All Star ne zaman başlayacak, nasıl olacak bir açıklama yapılmadı. Eleme turunun olmayacağı düşünülürse MasterChef All Star Ağustos - Eylül ayında başlayabilir.

İşte MasterChef Metin'in müstakbel nişanlısı! Magazin Wilma Elles: Tutumluyum Magazin Survivor'dan eser yok şimdi Magazin Mahsun Kırmızıgül'ün eski eşi ile Sadri Alışık aşk yaşıyor Magazin