MasterChef AllStar'da para ödülünü kim kazandı? Ödül ne kadardı?

MasterChef'te ödülü kazanan isim belli oldu. MasterChef AllStar'da her hafta düzenlenen ödül oyunu ile en iyi tabağı çıkaran isim para ödülünü kazanıyor. Geçtiğimiz haftalarda kazanan yarışmacıyı 100 bin lira kazanmıştı. Peki, MasterChef AllStar'da ödülü kim kazandı, para ödülü ne kadardı?

Abone ol

Ekranların sevilen yarışması MasterChef Türkiye AllStar'da dün akşam para ödülü heyecanı yaşandı. 28 Temmuz Cuma MasterChef son bölümde önce iki takım arasında düello yapıldı. Sonrasında kazanan takım, final oyununda para ödülü için kapıştı. Gecenin yemeği ise aşure idi. Şeflerin tadımıyla ile kazanan isim belirlendi. Peki, MasterChef'te para ödülünü kim kazandı? MasterChef para ödülü ne kadardı?

MASTERCHEF'TE PARA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

MasterChef AllStar'da 100 bin liralık para ödülünü kazanacak isim iki turla belirlendi. İlk turda mavi takım ile kırmızı takım yarışmacıları, düello şeklinde karşı karşıya geldi. Yumurta ile yapılacak Türk ve dünya mutfağından on çeşit yemekte kazanan kırmızı takım oldu.

İkinci turda ise istenilen yemek aşure oldu. Yarışmacılar, en lezzetli, en iyi aşureyi yapmak için kolları sıvadı. Verilen bir saat sürenin sonunda şefler, hazırlanan aşurelerin tadımını yaptılar. Son ikiye kalan isimler Eda ile Sefa oldu. Şefler, bu iki isim arasında Eda'nın daha iyi yaptığına karar verdi. Böylece MasterChef'te para ödülünü Eda kazanmış oldu.

Sinéad O'Connor kimdir, kaç yaşındaydı, neden öldü? Magazin Türk sinemasından bir yıldız daha kaydı Magazin Salma Hayek eşiyle tatilde Spor İzzet Antebi kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Magazin