MasterChef ne zaman bitiyor, kaç bölüm kaldı?

MasterChef ne zaman bitecek merak ediliyor. TV8'in sevilen yarışması Masterchef Türkiye'de bu akşam ilk üçe kalan 3. isim belli olacak. İlk ikiye kalan isimlerin büyük finalde mücadelesi ile MasterChef 2022 şampiyonu belli olacak. Peki, MasterChef ne zaman bitiyor, kaç bölüm kaldı?

Abone ol

Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye'de finale doğru heyecan dorukta. İlk üçe kalan iki isim belli oldu. Bu akşam MasterChef yeni bölümde 3. isim de ortaya çıkacak. İlk üç arasında oynanacak mücadeleler ile iki isim ve sonrasında büyük final ekrana gelecek. Ve MasterChef Türkiye 2022 sezonu şampiyonu belli olacak. Peki, MasterChef Türkiye ne zaman bitiyor?

MASTERCHEF TÜRKİYE NE ZAMAN BİTECEK?

MasterChef'te 2022 sezonu 18 ana kadro yarışmacısı ile başladı. Sonrasında beş yedek yarışmacı daha katıldı. Temmuz ayında başlayan elemeler sonrasında ana kadro mücadelesi başladı ve 6 aylık maraton sonrasında dört yarışmacı kaldı.

MasterChef'te ilk üçe kalan yarışmacılar bu akşam belli olacak. Kıvanç ve Metin'den sonra Ayaz ile Görkem arasındaki mücadeleden bir kişi turu geçecek. Sonrasında yarı final mücadelesinde ilk iki isim belli olacak. Yarı final mücadelesi iki bölüm sürecek.

TV8'in yayın akışına göre Pazartesi - Salı günü yarı final ekrana gelebilir. Çarşamba ve Perşembe diziler yayınlanacak. Cuma final ilk günü yapılırsa Cumartesi de canlı yayında büyük final yapılacak ve Masterchef 2022 şampiyonu belli olacak. Yani MasterChef 2022'nin bitmesi için son beş bölüm kaldı.

MASTERCHEF 2022 YARIŞMACILARI

Metin Yavuz
Gamze Tosun (ELENDİ)
Onur Biçim (ELENDİ)
Çağatay Akgül (ELENDİ)
Şeyma Müjdeci (ELENDİ)
Melih Berkay Gündüz (ELENDİ)
Büşra Zambak (ELENDİ)
Fatma Nur Uçar (ELENDİ)
Tayfun Genç (ELENDİ)
Yağız Özçelik (ELENDİ)
Burak Revanbahş (ELENDİ)
Kaan Noyanalpan (ELENDİ)
Burak Kaya (5. OLDU)
Dilan Karataş (ELENDİ)
Barış Demir (ELENDİ)
Kıvanç Karadeniz
Ayaz Geçer
Serpilay Salkım (ELENDİ)
Atike Bozyaka (ELENDİ)
Tolga Şener (ELENDİ)
Vural Burnaz (ELENDİ)
Şule Yaman (ELENDİ)
Görkem Ünal (Kadroda)

Survivor 2023 ne zaman başlıyor? Magazin Zeynep Bastık'ın beyaz külodu dillerde Magazin Tanyeli'nin verdiği kilolar yetişkin bir insan kadar Magazin Azra Akın yakalandı Magazin