MasterChef finalisti Metin Yavuz kimdir, kaç yaşında?

Metin Yavuz kimdir merak ediliyor. MasterChef Türkiye 2022'de finale çıkan iki isimden birisi Metin Yavuz. MasterChef Metin, yaşı ile izleyicileri şaşırtmıştı. Peki, MasterChef Metin kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? MasterChef Metin Yavuz evli mi? İşte yarışmacı hakkında merak edilenler...

Abone ol

MasterChef Metin, sevilen yarışmada bu akşam şampiyonluk mücadelesi verecek. İki finalistten biri olan Metin Yavuz, yarışmada sakinliği ile dikkat çekiyordu. MasterChef Metin'in yaşı da dikkat çeken bir başka konu. Peki, MasterChef Metin şampiyon olabilecek mi? MasterChef Metin kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi?

MASTERCHEF METİN YAVUZ KİMDİR?

Metin Yavuz, 24 yaşındadır. Bolu Mengenli olan Yavuz, 2019 Ulusal Genç Şefler Yarışması'nda birinci olmuştur. Metin Yavuz, 2014 yılından beri aşçılıkla uğraşmaktadır. Metin Yavuz, 2015 yılından itibaren de aynı işletmede çalışıyor.

MasterChef 2022 elemelerinde Metin Yavuz, 3. turda mücadele ediyordu. Bu turda ana kadroya giren ilk isim olan MasterChef Metin, şef ceketi ilk giyen isim olmayı da başardı.

MASTERCHEF METİN EVLİ Mİ?

18 Mart 2022 tarihinde Ecem Eseler ile nişanlandı. Ünlü yarışmacı, evlilik için hazırlanıyor.

INSTAGRAM HESABI

MasterChef Türkiye 2022'de mücadele eden Metin Yavuz'un Instagram hesabı metinyavuzx şeklindedir. Şu sıralar yarışmacının 80 bin takipçisi bulunuyor. 

MasterChef 2022 şampiyonu kim olacak? Magazin Gönüller ayrı ama evleri aynı! Magazin Evlilik itirafı: Çocuk olunca... Magazin Yatak pozuyla orgazm mesajı verdi: Işık saçmamın nedeni ilişkiye girmek Magazin