Masterchef eleme adayları: MasterChef AllStar'da dokunulmazlığı kim kazandı, potaya kimler girdi? (19 Eylül 2023)

MasterChef AllStar'da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. 19 Eylül 2023 tarihli MasterChef 93. bölümde şefler, dokunulmazlık oyununda eski Türk yemekleri yapılmasını istedi. Potaya girmek istemeyen yarışmacılar, yemekleri en iyi şekilde hazırlamaya çalıştı. Kıyasıya mücadele sonunda haftanın 1. ve 2. eleme adayı belli oldu. Peki, MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı, potaya kim girdi?

Abone ol

Sevilen yarışma MasterChef AllStar'da ilk dokunulmazlık oyunu ile potaya giren isimler belli oldu. MasterChef Türkiye'de bu hafta mavi takım, bir yarışmacı fazlası ile mücadele edecek. Kaptan Ayaz ve kaptan Kerem'in yönettiği mavi takım ve kırmızı takım, 1. dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. 7 çeşit yemeği daha iyi yapan takım dokunulmazlığı kazandı. Oylama sonucunda potaya giren isim belli oldu. İşte 19 Eylül 2023 MasterChef son bölümde yaşananlar...

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef AllStar'da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için yedi çeşit eski Türk yemeği istendi. Bu yemekler; borani, tutmaç çorbası, tencere böreği, keşkek, ciğer yahnisi, patlıcanlı pilav ve hurma kebabı ile kavut idi. Verilen süre ise bir saat idi.

Süre sonunda hazırlanan yemekler, değerlendirilmeye sunuldu. Şefler, tadım sonrasında yedi yemek için ayrı ayrı hangi takımın kazandığını açıkladı. Rakibine göre daha iyi tabaklar çıkaran Mavi takım dokunulmazlığı kazandı.

MASTERCHEF'TE 1. VE 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı takım, siyah önlükleri giyerek mutfağa girdi. Şefler, bireysel dokunulmazlık oyununda 45 dakika içinde pimento ile yaratıcı tabaklar hazırlanmasını istedi. Süre sonunda yapılan değerlendirme ile dokunulmazlığı kazanan Esra oldu.

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Esra, 1. eleme adayı olarak Kerem'i potaya gönderdi. Oylamada adı en çok yazılan Dilara da haftanın 2. eleme adayı oldu.

Kolpaçino 4 vizyon tarihi belli oldu! Magazin Survivor AllStar 2024 yarışmacısı Özgür Tetik hakkındaki bilgiler Magazin Acun Ilıcalı'dan bomba sözler: SMS'siz nereye kadar götürecek... Magazin Kızılcık Şerbeti oyuncusuna 'tecavüz' tepkisi Magazin