MasterChef eleme adayı kimler oldu? 11 Ekim 2023 MasterChef AllStar'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

MasterChef AllStar'da heyecan 2. dokunulmazlık oyunu ile devam etti. 14. haftada mavi takım ile kırmızı takım, MasterChef'in 115. bölümünde karşı karşıya geldi. İlk dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazanmıştı. 11 Ekim 2023 tarihli MasterChef son bölümde Krem Karamel düellosu yapıldı. Dokunulmazlığı kaybeden takımdan 3. ve 4. eleme adayları belirlendi. Peki, MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, potaya kimler girdi?

Abone ol

Ekranların sevilen yarışması MasterChef Türkiye AllStar'da heyecan sürüyor. Şampiyonların katılması ile mücadelenin doruğa çıktığı MasterChef'te haftanın 2. dokunulmazlık oyunu Krem Karamel düellosu ile yapıldı. Eşleşen isimler, takımına sayı kazandırmak için en iyi şekilde yapmaya çalıştı. Yapılan bir kural hatası pahalıya mal oldu. Peki, 11 Ekim 2023 MasterChef son bölümde dokunulmazlığı hangi takım aldı, eleme adayı kimler oldu? İşte son bölümde yaşananlar...

MASTERCHEF'TE 2. DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef AllStar'da haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için şefler Krem Karamel yapılmasını istedi. Oyun öncesinde yarışmacılar yukarı çıkarken kaptanlar eşleşmeleri belirledi. Süre sonunda şefler, hayal kırıklığı yaşadı. Tolga, Barbaros'tan yardım aldığı için tabağı değerlendirilmedi. Kırmızı takımda ayakta duran tek krem karameli Barış'ın yaptığını söyledi. Fakat rakibi Tanya daha iyi yaptığı için puan alamadı. Mavi takım 4-0 kazandığı takım oyunu ile durumu 1-1 yaptı.

MASTERCHEF ELEME ADAYI KİMLER OLDU?

Takım oyununu kaybeden mavi takım yarışmacıları, ana ürün olarak lahana verilen bireysel dokunulmazlık oyununda yaratıcı tabaklar çıkarmaya çalıştı. Yemek için verilen süre 45 dakika idi. Süre sonunda yarışmacılar, tabaklarını değerlendirme için şeflere sundu.

Gecenin en başarılı tabağını çıkaran Metin, dokunulmazlığı kazanırken 3. eleme adayı olarak Kerem'i potaya gönderdi. Oylama sonucunda 4. eleme adayı olarak potaya giren Kıvanç oldu.

Wanda Nara, Icardi'yi delirtti Magazin Engin Polat'ın iş yerine silahlı saldırı! Magazin Melis Sezen'in şoke eden dansı Magazin Diva Yorgun'u bir de bu seslerden dinleyin Magazin