MasterChef Eda kimdir, kaç yaşında, nereli?

MasterChef Eda, All Star ana kadrosuna giren 3. yarışmacı oldu. Eda Karabulut, MasterChef'in 2019 sezonunda yarıştı. Sezonu 11. sırada tamamlayan MasterChef Eda, kurslar ile mutfağa bilgilerini geliştirmiş. Peki, MasterChef Eda kimdir, kaç yaşında, nereli?

Abone ol

MasterChef All Star ana kadrosuna giren üçüncü yarışmacı Eda Karabulut oldu. Daha önce 2019 sezonunda yarışan MasterChef Eda, arışmada gösterdiği başarılı performans ve lezzetli yemekleriyle jüri üyelerinin beğenisini kazanmıştı. İşte MasterChef All Star yarışmacısı Eda Karabulut hakkındaki bilgiler

EDA KARABULUT KİMDİR?

Eda Karabulut, İstanbul'da doğmuş ve büyümüş. Aslen Sivaslı olan Eda Karabulut, 36 yaşında, evli ve iki çocuk annesidir. Lise mezunu olan yarışmacı, mutfakla ilgili yeteneklerini geliştirmek için çeşitli kurslara katıldı ve kendini sürekli olarak yenilemeye çalışmıştı.

2019'da MasterChef yarışmasına katılan Eda Karabulut, kendi açtığı işletmeyle iş hayatına atıldı ve mutfakta farklı deneyimler edindi.

INSTAGRAM HESABI

MasterChef Eda, Instagram'da edakarabulutnyr kullanıcı adıyla yer alıyor. Başarılı yarışmacının şu an 261 bin takipçisi bulunuyor.

MasterChef'te ana kadroya kim girdi? Magazin Masterchef'in ana kadrosunda 3. isim kim? İşte günün kazananı Magazin İlk emekli maaşını aldı! Magazin Cayrokopter zorunlu iniş yaptı! Mustafa Sandal'ın eşi ölümden döndü Magazin