MasterChef AllStar'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 4 Ekim 2023 MasterChef eleme adayları kimler oldu? Kim diskalifiye oluyor?

MasterChef AllStar'da haftanın 2. dokunulmazlık oyunu son bölümde ekrana geldi. 4 Ekim 2023 tarihli MasterChef 108. bölümde takım oyununda konsept Fransız mutfağı idi. Yeni bölüme ise Barış ile Barbaros'un kavgasının damga vuracak. Somer Şef kime "Önlüğünü çıkar!" dedi merak ediliyor. Dokunulmazlık oyunu sonrasında MasterChef son bölümde 3. ve 4. eleme adayları belli oldu. Peki, MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, potaya kimler girdi?

Abone ol

Sevilen yarışma MasterChef AllStar'da heyecan dorukta. 4 Ekim Çarşamba akşamı TV8'de ekrana gelen MasterChef son bölümde 2. dokunulmazlık oyunu oynandı. Yeni bölüm fragmanında mavi takımda Barbaros ile Barış'ın kavgası sonrasında diskalifiye olacak mı merak konusu oldu. Fransız mutfağı yemeklerini en iyi yapan takım dokunulmazlığı alırken kaybeden takımdan iki isim potaya girdi. Peki, MasterChef 108. son bölümde dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayları kimler oldu?

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'de AllStar sezonu kıran kırana mücadeleler içinde geçiyor. Şampiyonların katılması ile yarışmada rekabet daha da arttı. 13. haftanın 2. dokunulmazlık oyununda Fransız mutfağından yemekler yapıldı. Şeflerin tadımı ile 2. dokunulmazlığı da kazanan Mavi takım oldu.

MASTERCHEF'TE ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

MasterChef AllStar'da kırmızı takım, bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. En başarılı kreatif tabağı çıkaran Azize, bireysel dokunulmazlığı kazandı. Azize'nin potaya gönderdiği Kerem, haftanın 3. eleme adayı oldu. Oylama sonucunda potaya giden Tanya, 4. eleme adayı oldu.

MASTERCHEF'TE DİSKALİFİYE OLACAK MI?

MasterChef yeni bölümde dokunulmazlık oyunu sırasında mavi takımda Barbaros ile Barış arasında ortam hayli geriliyor. Barış'ın "Niye el kol hareketleri yapıyorsun?" sözleri tansiyonu iyice yükseltecek. Ayaz ile Metin, ikili arasına girerek kavgayı durdurmaya çalıştı.

Somer Şefin olayı gördükten sonra müdahalesi ve "Üzerindekini çıkarıyorsun" sözleri acaba MasterChef'te diskalifiye olacak mı, kim gidecek?" merak konusu oldu. Konuyla ilgili gelişmeler bu akşam ekrana gelecek yeni bölümde ortaya çıkacak.

Bomba iddia! Boşandıktan hemen sonra... Magazin TikTok fenomenine doktor dayağı Yaşam Cem Özer: Sanatla devrim olmaz, yapacaksan sanatında devrim yap Magazin Devrim Özkan son paylaşımıyla dikkat çekti Magazin