MasterChef AllStar'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 21 Eylül MasterChef'te eleme adayları kimler oldu?

MasterChef AllStar'da haftanın 5. ve 6. eleme adayları belli oldu. 21 Eylül Perşembe akşamı ekrana gelene MasterChef'in 95. bölümünde bademli yemekler konseptli takım oyunu oynandı. Rakibine göre daha iyi yemekler yapan takım dokunulmazlığı yaparken kaybeden takımda potaya girenler belirlendi. Peki, MasterChef Türkiye'de dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayları kimler oldu? İşte son bölümde yaşananlar...

Abone ol

MasterChef AllStar'da heyecan ve mücadele doludizgin devam ediyor. Mavi takım ve kırmızı takım yarışmacıları, potaya girmemek için hata yapmamaya ve en iyi tabakları çıkarmamaya çalışıyor. MasterChef'in 21 Eylül Perşembe akşamı yayınlanan 95. son bölümünde bademli yemekler ile dokunulmazlık oyunu oynandı. Kaybeden takımda eleme adayları belirleme süreci ise gergin bir ortamda geçti. Peki, MasterChef son bölümde dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı, potaya kimler girdi?

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Sevilen yarışma MasterChef'te dokunulmazlık oyunu için şefler bademli yemekler yapılmasını istedi. Bu yemekler; Romesco ve crostini, Sütlü badem çorbası, Bobotie, Terkib-i çeşidiyye, Buhara pilavı, Kavala kurabiyesi ve Keşkül idi. Bu menüyü hazırlamaları için verilen süre 50 dakika idi.

Süre sonunda yarışmacılar, hazırladıkları yemekleri şeflerin değerlendirmesine sundu. Mehmet Şef, Danilo Şef ve Somer Şef, sunulan yemeklerin tadımını yaptı. Sonrasında tek tek yemekleri değerlendirerek kazanan takımı açıkladılar. Günün dokunulmazlık oyununu kazanan Kırmızı takım oldu.

MASTERCHEF'TE ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Dokunulmazlığı kaybeden mavi takım, siyah önlükleri ile mutfağa girdi ve bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Şefler, bu oyunda ana ürün olarak yabani armut verdi. Gecenin en iyi tabağını çıkaran Kıvanç oldu ve eleme adayı olarak Sergen'i gönderdi. Oylama ise potaya giren eleme adayı Azize oldu.

Mehmet Ali Erbil yine evleniyor! Magazin Dilan Polat 350 bin TL'lik kombiniyle canlı yayına çıktı Magazin Özkan Uğur anısına konser Magazin İYİ Parti'den İstanbul ilçesinden Belediye Başkan adayı oluyor Siyaset