MasterChef AllStar finali ne zaman? MasterChef Türkiye AllStar ne zaman bitiyor?

MasterChef AllStar, ekranların ilgiyle takip edilen yarışmaları arasında yer alıyor. Bu yıl, son dört sezon yarışmacıları ile MasterChef AllStar formatıyla ekrana geliyor. Yarışmada son dokuz kişi arasında mücadele devam ediyor. Peki, MasterChef AllStar finali ne zaman? İşte MasterChef AllStar'ın bitiş tarihi...

Abone ol

MasterChef Türkiye AllStar'da final tarihi yaklaşıyor. TV8 ekranlarından ilgiyle takip edilen yarışmada 23. hafta mücadelesi ekrana geliyor. MasterChef AllStar'da son dokuz isim, şampiyonluk için kıyasıya yarışıyor. Survivor'ın başlama tarihi belli olması ile birlikte gözler MasterChef final tarihine çevrildi. Peki, MasterChef AllStar ne zaman bitiyor, final tarihi belli oldu mu?

MASTERCHEF ALLSTAR NE ZAMAN BİTİYOR?

TV8'in yarışma programı MasterChef Türkiye AllStar final tarihi merak ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Somer Şef, son 7 yarışmacı ile bireysele dönüleceğini, her gün bir elemenin yaşanacağını açıklamıştı. Şu an 9 yarışmacının kaldığı yarışmada son 7 için iki hafta var. 17 Aralık Pazar ve 24 Aralık Pazar yapılacak eleme sonrasında 7 yarışmacı kalacak. Survivor'ın da 1 Ocak 2024'te başlayacağı düşünülürse MasterChef AllStar'ın aralık ayının son haftasında bitmesi bekleniyor. Finalin ise 30 Aralık Cumartesi günü yapılacağı düşünülüyor. 

MASTERCHEF'TE KİMLER KALDI?

MasterChef Türkiye AllStar'da son olarak Cemre yarışmaya veda etmişti. Kalan dokuz yarışmacı ise Dilara, Esra, Barbaros, Batuhan, Eren, Tahsin, Hasan, Kıvanç, Sergen.

Survivor All Star ne zaman başlıyor? Survivor All Star 2024 takım kadroları nasıl oluştu? Magazin Ece Ronay'a özel harekatlı operasyon: 6 gözaltı  Magazin Yasadışı bahis dosyasına iki isim daha eklendi Magazin El ele görüntülenmişlerdi! Açıklama geldi: Sevgililer mi? Magazin