MasterChef All Star ana kadrosuna giren 7. yarışmacı belli oldu!

MasterChef All Star ana kadro seçim turu devam ediyor. Bu hafta MasterChef ana kadrosuna girmek için 2020 sezonu yarışmacıları mücadele ediyor. Yarışmacılar, şeflerin iki turda istediği yemekleri en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyor. Yarışmanın takipçileri MasterChef All Star ana kadrosuna giren 7. yarışmacı kim oldu merak ediyor.

Abone ol

MasterChef Türkiye tüm heyecanıyla devam ediyor. All Star formatı ile başlayan yeni sezonda Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna şefe, her hafta farklı bir şef jüri olarak eşlik ediyor. 2020 sezonu yarışmacılarının olduğu bu hafta konuk jüri Ömür Akkor. Yarışmacılardan ilk turda istenilen yemeği yaparken ikinci turda yaratıcılık tabağı çıkarmaya çalışıyor. Şefler de iki turda yaptıkları tadım sonrasında MasterChef All Star ana kadrosuna giren 7. yarışmacıyı belirledi.

MASTERCHEF'TE ANA KADROYA KİM GİRDİ?

21 Haziran Çarşamba akşamı ekrana gelen son bölümde 2020 sezonundan kalan 12 yarışmacı ana kadroya girmek için yarıştı. Danilo, Mehmet ve konuk şef Ömür Akkor ilk turda yarışmacılardan verilen süre içerisinde Kadınbudu köfteyi en iyi şekilde yapmalarını istediler. Yarışmacılardan Tanya, Esra, Eray, Ebru, Berk ilk 5’e seçilerek yaratıcılık oyununa geçmeye hak kazandılar.

Yaratıcılık oyununda şefler yarışmacılara Nori ve Somon ürünlerini vererek 45 dakika içerisinde yaratıcı bir tabak çıkartmalarını beklediler. Turun sonundaki değerlendirmeler sonucunda Son ikiye Tanya ve Eray kaldı ve bu isimlerden ana kadroya yerleşmesi için bir seçim yapıldı. Tanya’nın egzotik isimli tabağı Eray’ın buluşma isimli tabağını geçti. Böylelikle Tanya, Masterchef Allstar’ın ana kadrosuna giren 7. yarışmacı oldu.

TRT 1'in yeni dizisi Benim Güzel Ailem oyuncuları kimler, konusu nedir? Magazin Kaan Urgancıoğlu'nun eşi Burcu Denizer kimdir, kaç yaşında, nereli? Magazin Davet edildiği parti kendi düğünü çıktı! Magazin Sahneye çıkan hayranından tokat yedi Magazin